Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~der niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 15:31
~ napisał(a):
~K napisał(a): A Jak się Pani Agnieszka w ogóle czuje? Trzymam kciuki za powodzenie!

http://azartsat.pl/programy/wydarzenia/wydarzenia-27-grudnia-2013
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 15:48
Mam kilka, nie starych gier na PS3, czy takie rzeczy można przekazać na licytację czy jest to towar, który może zainteresować ? i chociaż trochę pomóc.
~ niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 16:30
~der napisał(a):
~ napisał(a):
~K napisał(a): A Jak się Pani Agnieszka w ogóle czuje? Trzymam kciuki za powodzenie!

http://azartsat.pl/programy/wydarzenia/wydarzenia-27-grudnia-2013
Chcielibyśmy wiedzieć jak się czuje teraz,jaki jest jej stan a wiadomości są sprzed świąt.
~Agnieszka niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 19:18
Agnieszko wierzę, że wszystko będzie dobrze i wyzdrowiejesz. Życzę tego z całego serca Tobie i całej Twojej rodzinie.
Pomogłam, na tyle ile mogłam.
Serdecznie pozdrawiam.
~ niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 7:42
~ napisał(a): Mam kilka, nie starych gier na PS3, czy takie rzeczy można przekazać na licytację czy jest to towar, który może zainteresować ? i chociaż trochę pomóc.

cytuję post Kasi:"... proszę odezwać się do mnie na e-mail katarzyna.herdzik@ gmail.com (bez spacji).
Jestem odpowiedzialna za wystawianie aukcji dla Pani Agnieszki.
Omówimy szczegóły.
Pozdrawiam,
Katarzyna Rajczakowska"
~Ewelina niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 8:00
Agnieszka :) Zycze Ci w nowym roku zdrowia,zdrowia i zeby wydazyl sie cud. Tak bardzo w to wierze.
Nawiazalismy kontakt z miastami partnerskimi Strazburg i Pirna.
Czekamy jeszcze na decyzje jak moze byc przeprowadona zbiorka pieniedzy na twoje leczenie. Jestesmy gotowi pojechac tam i zaangazowac sie w akcje. Jezeli dostaniemy odpowiedz,zaraz o tzm napisze. Pozdrawiam Cie serdecznie.
~ niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 10:58
~ napisał(a): Chcielibyśmy wiedzieć jak się czuje teraz,jaki jest jej stan a wiadomości są sprzed świąt.

reportaż jest sprzed 2 tygodni, Aga tam mówi że się źle czuje, nie sądzę żeby się zmieniło coś w tym krótkim czasie
~ja niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 11:07
~ napisał(a):
~ napisał(a): Chcielibyśmy wiedzieć jak się czuje teraz,jaki jest jej stan a wiadomości są sprzed świąt.

reportaż jest sprzed 2 tygodni, Aga tam mówi że się źle czuje, nie sądzę żeby się zmieniło coś w tym krótkim czasie
Wszystko może się zmienić.Już samo to że początkowo była w agonii a teraz wstaje,chodzi,mówi.Od ostatniej wiadomości minęło prawie 3 tygodnie więc coś się mogło zmienić poza tym to nic niestosownego że ci którzy pomagają chcą wiedzieć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.