~ja napisał(a): Wszystko może się zmienić.Już samo to że początkowo była w agonii a teraz wstaje,chodzi,mówi.Od ostatniej wiadomości minęło prawie 3 tygodnie więc coś się mogło zmienić poza tym to nic niestosownego że ci którzy pomagają chcą wiedzieć.
~ napisał(a):Wcale nie usilnie się pytam bo dopiero drugi raz.Nie widzę sensu aby się przedstawiać ponieważ moje nazwisko w niczym nikomu nie pomoże ale cieszę się że moje nazwisko JUŻ cię nie interesuje.Jak sama zauważyłaś że wszyscy chcą wiedzieć to nie dziw się że pytam i chyba lepiej jak rodzina tu poinformuje innych niż jakby miała odpowiadać na każdy telefon od innych zainteresowanych.~ja napisał(a): Wszystko może się zmienić.Już samo to że początkowo była w agonii a teraz wstaje,chodzi,mówi.Od ostatniej wiadomości minęło prawie 3 tygodnie więc coś się mogło zmienić poza tym to nic niestosownego że ci którzy pomagają chcą wiedzieć.
tak, wszyscy chcemy wiedzieć jak Aga się czuje, ale tylko Ty tak usilnie ciągle o to pytasz tu na forum, Adam spędza z nią najwięcej czasu a obecnie ma problem z internetem, najlepiej zadzwoń do niego (i może się w końcu przedstawisz-choć mnie osobiście już to nie interesuje kim jesteś)
~ja napisał(a): Wcale nie usilnie się pytam bo dopiero drugi raz.Nie widzę sensu aby się przedstawiać ponieważ moje nazwisko w niczym nikomu nie pomoże ale cieszę się że moje nazwisko JUŻ cię nie interesuje.Jak sama zauważyłaś że wszyscy chcą wiedzieć to nie dziw się że pytam i chyba lepiej jak rodzina tu poinformuje innych niż jakby miała odpowiadać na każdy telefon od innych zainteresowanych.
~Adam S napisał(a): Przepraszam miałem problemy z internetem od 27Grudnia do dziś ..W 7dmego stycznia byliśmy na REZONANSIE w 21stycznia będziemy mieli wyniki z opisem .Agnieszka. ruchowo jest na 65% a po za tym zawroty głowy złe samo poczucie i nadal problemy z równowaga ,a czy jest dobrze okaże się w 21stycznia a że nic się nie dzieje to dzięki lekom [mózg nie puchnie ] a nie jest powiedziane że to coś nie rośnie ..CHCIAŁBYM ŻEBY CHOCIAŻ SIĘ ZATRZYMAŁO..Dziękuję za informację i trzymam kciuki aby wszystko szło w dobrym kierunku.
~ napisał(a):Ty mnie tu nie strasz tym że widać mój nr IP bo nic złego nie wypisuję i nic złego nikomu nie życzę cwaniaro :P~ja napisał(a): Wcale nie usilnie się pytam bo dopiero drugi raz.Nie widzę sensu aby się przedstawiać ponieważ moje nazwisko w niczym nikomu nie pomoże ale cieszę się że moje nazwisko JUŻ cię nie interesuje.Jak sama zauważyłaś że wszyscy chcą wiedzieć to nie dziw się że pytam i chyba lepiej jak rodzina tu poinformuje innych niż jakby miała odpowiadać na każdy telefon od innych zainteresowanych.
-do Twojej informacji: osoby zarejestrowane na bolcu widzą nr IP osób które nie są zarejestrowane,
-wcześniej zostało napisane że Adam ma problem z internetem więc Ci teraz nie jest w stanie odpisać (jako rodzina) dlatego proponuję 1 telefon, ale to widocznie za ciężko...