~TT napisał(a): Jak na razie widzę tylko poprawę stanu dróg na niektórych ulicach w bolesławcu , a drogi powiatowe to także np drogi w Gromadce .
Proponuję przejechać się z Bolesławca do Gromadki i wtedy opublikować artykuł pod tytułem - Stan dróg powiatowych poprawia się .
Michalbc napisał(a): A Żeromskiego, Zwycięstwa, Daszyńskiego, Sądowa, Staszica dalej wołają o pomstę niebios :)Prezydent pewnie dołoży do remontu dróg powiatowych a zapomni o drogach miejskich takich jak Morelowa boczna Widok, Stokrotek, Ptasia, końcówka Jarzębinowej, Bazaltowa, Kamienna to są drogi po których mieszkańcy podczas opadów brną w błocie, niektóre z tych dróg nie mają oświetlenia. Jest to przykre, że Prezydent nie może znaleźć w budżecie pieniędzy na budowę tych dróg. Rób Pan wszystko "by żyło się lepiej"! tylko komu?
~TT napisał(a): Jak na razie widzę tylko poprawę stanu dróg na niektórych ulicach w bolesławcu , a drogi powiatowe to także np drogi w Gromadce .
Proponuję przejechać się z Bolesławca do Gromadki i wtedy opublikować artykuł pod tytułem - Stan dróg powiatowych poprawia się .
~HOPA napisał(a): Rozgrzebali na co najmniej miesiąc krzyżówkę na głównej drodze
Wojska Polskiego / Zygmunta Augusta i zalali nowym asfaltem
a METR za świeżym asfaltem na drodze głównej od dawna jest potężna HOPA
której już nie zrobili ! ! ! ! ! !
Czy starosta zrobił by takie partactwo na własnej posesji?
(polskie partactwo)
~ napisał(a):~TT napisał(a): Jak na razie widzę tylko poprawę stanu dróg na niektórych ulicach w bolesławcu , a drogi powiatowe to także np drogi w Gromadce .
Hmmm drogi do Gromadki nie sa już takie złe- nie przesadzaj. Z Bolesławca przez Krzyżową i Różyniec droga jest super. Do tego Pasternik, Wierzbowa i kostka w Wierzbowej- tego to już nie widzicie.
~HOPA napisał(a): Rozgrzebali na co najmniej miesiąc krzyżówkę na głównej drodze
Wojska Polskiego / Zygmunta Augusta i zalali nowym asfaltem
a METR za świeżym asfaltem na drodze głównej od dawna jest potężna HOPA
której już nie zrobili ! ! ! ! ! !
Czy starosta zrobił by takie partactwo na własnej posesji?
(polskie partactwo)