Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Partyjne awanse
7878
#ojciec nieaktywny
24 listopada 2013r. o 0:32
Rozalia - ładna dziewczyna... szkoda jej dla polityki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~edka niezalogowany
24 listopada 2013r. o 7:13
Mądrej głowie ładna buzia jeszcze nie zaszkodziła
~ niezalogowany
24 listopada 2013r. o 8:04
~Nie PZPR nie PiS nie PO napisał(a): Raczej zobaczy się co potrafią po pierwsze mieszkańcy.To oni wybierają.

I dlatego jestem spokojny o to gdy,,zobaczy się co potrafią po pierwsze mieszkańcy"...
Właśnie to mieszkańcy naszego Bolesławca widzą kto i jak gospodarzy przez dwie kadencje - tym samym dając mu mandat na kolejne...
,,Bicie piany" oraz oczernianie na forach nic tu nie zmieni - bo po pierwsze mieszkańcy wybierają oraz decydują o tym kto ma na następną kadencję rządzić w naszym PIĘKNYM BOLESŁAWCU...

Ps: Z pewnością takie wynalazki jak,,fffuuujjj ruch" nie są na szczęście dla naszego miasta zagrożeniem... :)
~ niezalogowany
24 listopada 2013r. o 8:07
~teraz mój ruch napisał(a): Żałosna, sezonowa partyjka. Żałosny, bełkotliwy chciejski "program". Moze go bez poprawek ogłosić każda partia. I co ztego? Co do członków to - "Koń jaki jest każdy widzi". Ogólnie ten cały czyjś tam (na pewno nie mój) ruch - żenada. Myślą że jak jeszcze 10 razy zmienią nazwę to nabiorą znaczenia. Na szczęście społeczeństwo nie jest już takie naiwne.

Podpisuję się oraz zgadzam z całą wypowiedzią !!
~Bolesławianin niezalogowany
24 listopada 2013r. o 8:10
ojciec napisał(a): Rozalia - ładna dziewczyna... szkoda jej dla polityki.

Jak ktoś jest w takiej partii - to nie ma go co żałować :)
~Malkon niezalogowany
24 listopada 2013r. o 10:02
Twój Ruch to niezła nazwa, ale co z tego. Co kilka lat wykonujemy jako obywatele swój ruch przy urnach wyborczych i co z tego. Wybrani przez nas szybko zapominaja o tym co pletli przed wyborami. Jedynie moszczą sobie wygodne gniazdka to, że nie mogą zrealizować przedwyborczych obietnic to wina poprzedników. Obecna realna alternatywa polityczna jest niezbyt wesoła. Po raz drugi stanęliśmy przy urnach dokonując wyboru tzw. mniejszego zła. Postawiliśmy na PO. Tak też się najprawdopodobniej stanie przy następnych wyborach. Nie ma w naszym kraju partii, która zaczęłaby traktować swój potencjalny elektorat poważnie a nie jak dotychczas instrumentalnie. Wczorajszy wiec PiS jest tego odzwierciedleniem. Przemówienie prezesa JK było powtórzeniem jego przedwyborczego przemówienia z 2005. Podobne przemówienia mamiące wyborców słyszałem również z ust polityków rządzących w krajach z drugiej strony Odry w kierunku zachodnim. Taktyka jest taka sama. Pierwsze celem jest zrobienie zupy z mózgu a drugim pokazanie figi.
2900
#falco nieaktywny
24 listopada 2013r. o 13:32
poświęciłem tę odrobinę czasu na przeczytanie tekstu pod zdjęciem...
opłacało sie mimo wszystko bo jak zwykle rozbawił mnie ale nic wiecej

czy czasem tego wszystkiego nie ,,pragnie,, każda partia w tym kraju? :D

posłuchałem chwile kolejnego ,,expose,, premiera i kolejnej agitki prezesa...
jeden ciągle powtarzał ,,chcemy,, a drugi na siłę wpychał nas do łóżek w celu płodzenia dzieciaków... :D
o ile sięgam myślami wstecz to takie same farmazony pieprzyli chyba jeszcze w 2005...

dlatego czy to będzie Rozalia czy Cecylia,czy to będzie Przemysław czy Wieńczysław ,,puste słowa,, takimi zawsze będą...
za pół roku być może ,,twój ruch,, już nie będzie istniał a zastąpi go inny tworek być może pod nazwą ,,mój ruch frakcyjny,, ;)
to najbardziej adekwatna nazwa partii politycznych w tym kraju...
dziwne tylko że ciągle ta jedna strona (ta w bezruchu) nie zauważa że jest ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Wasza Rada Miasta niezalogowany
24 listopada 2013r. o 15:28
Pan Panie Falco mimo niechęci do polityków wyciąga bardzo sensowne wnioski.
Mamy ofertę dla mieszkańców .Kto chce i może niech startuje do Rady Miasta .Waszej Rady .Mieszkańcy sami dla siebie.
Jeśli to się nie uda wszelkie staranie naprawy będą bez sensu.

Zmoderowano 24.11.2013 godz.15:33 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.