Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Partyjne awanse
~Dama niezalogowany
24 listopada 2013r. o 20:21
Ponieważ nikt nie wie , kto kryje się pod nazwą "Wasza Rada Miasta" , proponuję by odpowiednie ORGANA zainteresowały się , kto wprowadza w błąd mieszkańców , podając się jakoby był ich reprezentantem. A więc działał zgodnie z ich upoważnieniem i w ich interesie.
W każdym innym przypadku jest to bezpodstawne roszczenie praw do czynności bez UPOWAŻNIENIA !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wasza Rada Miasta niezalogowany
24 listopada 2013r. o 21:50
~Dama napisał(a): Ponieważ nikt nie wie , kto kryje się pod nazwą "Wasza Rada Miasta" , proponuję by odpowiednie ORGANA zainteresowały się , kto wprowadza w błąd mieszkańców , podając się jakoby był ich reprezentantem. A więc działał zgodnie z ich upoważnieniem i w ich interesie.
W każdym innym przypadku jest to bezpodstawne roszczenie praw do czynności bez UPOWAŻNIENIA !!

W błąd mieszkańcy zostali wprowadzeni hasłem wyborczym " Po pierwsze mieszkańcy "
Obiecano im lepsze i łatwiejsze życie a tymczasem we wszystkich aspektach poziom życia ulega pogorszeniu.
Proszę szanowna Damo dbać o własne Organa aby nie zapaść na zdrowiu.
~Ruch? niezalogowany
24 listopada 2013r. o 22:05
~Wasza Rada Miasta napisał(a): Tak to ostatnia deska ratunku dla Bolesławian.
To oni sami powinni brać sprawy w swoje ręce.To akcja apolityczna.Ludzie dla ludzi.
Radni jako organ kontrolny władzy zamiast obecnych klakierów.

oto link https://www.facebook.com/pages/Wasza-Rada-Miasta-Boles%C5%82awiec/113937378675480?ref=hl

Cóż za hipokryzja i kłamstwa! na profilu FB tej niby naszej Rady, ulubione profile to "Twój Ruch" czyli partia Palikota. Panie Moszczyński nie próbuj pan być cwańszy od zwykłych ludzi!
~Dama niezalogowany
24 listopada 2013r. o 22:14
~Wasza Rada Miasta napisał(a):

Myślę ,że WRM ma kłopoty z gramatyką :P Człowiek ma - co ?? :D :D :D
10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2013r. o 22:15
~Wasza Rada Miasta napisał(a): W błąd mieszkańcy zostali wprowadzeni hasłem wyborczym " Po pierwsze mieszkańcy "
Obiecano im lepsze i łatwiejsze życie a tymczasem we wszystkich aspektach poziom życia ulega pogorszeniu.

Teksty "o zdrowiu" do "DAmy" to zwykła bezczelność!

Piszesz wciąż od rzeczy, obok. Szkoda słów.

Awanse? Jakie awanse?! NA bezrybiu i rak rybą :)

Pustka PanieM i politowanie, całkowity brak kreatywności, o podstawowych zasadach nie wspomnę. :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
24 listopada 2013r. o 23:20
Jakoś nie jestem zdziwiony że rzucono się na mnie .
Mam natomiast przekonanie że niebawem parę osób będzie zdziwionych.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich internautów.(...)br />

Zmoderowano 25.11.2013 godz.10:21 - powód: zbędna grafika (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
24 listopada 2013r. o 23:26
PanM napisał(a): Jakoś nie jestem zdziwiony że rzucono się na mnie .

I bardzo dobrze.

Dopisane 24.11.2013r. o godz. 23:26:

"W deklaracji i tezach Twojego Ruchu czytamy"

Marność, po prostu marność :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
24 listopada 2013r. o 23:35
(...) Panie Alter -- kiedyś już Panu wspominałem aby zawsze być przygotowanym na wygraną.
Dzielić , siać destrukcję i zadłużać innych każdy potrafi.
Z budową , integracją i racjonalizmem jest niestety znacznie gorzej.Pan sam jest przykładem nie potrafiącym odrzucić niechęci światopoglądowej dla unormowania zwykłych uczciwych norm między ludźmi.
Nidy u Pana nie doczytałem się merytorycznych argumentów oraz sensownych kontr propozycji.

Zmoderowano 25.11.2013 godz.10:28 - powód: topposting (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.