~xyz napisał(a): Boże mamy tyle pięknych imion polskich a tu Armin, Rodzice nie wiedza że dziecko krzywdzą takim imieniem? widocznie nie, dzidzia śliczniutka ale imię...............brak słów - próżność rodziców
Czemu krzywdzą? Co jest takiego złego w imieniu Armin? Taka sama składanka liter jak w imieniu Janek czy Antek czy Filip.Po prostu jak ci się nie podoba to brzmienie ,to w końcu co cię to obchodzi i nie wtrącaj się.Mi się nie podoba [aż do mdłości], imię Mateusz,no i co ? Nie wtrącam się i nie mam za złe ,ze ludzie tak nazywaja swoje dzieci.Imię .to imię .każde ma jaką etymologię i coś tam oznacza i co ważne nigdy się nie zedrze ;) Gdybym miała mozliwość urodzenia syna nazwałabym go Morgan ,bo według mnie to piękne imię ,choć innym moze sie nie podobać.To rzecz rodziców Armina ,ze takie imię mu nadali ,ładne zresztą,nie musi sie to imię kazdemu podobać.Jestem ciekawa jak mają na imię twoje dzieci i czy jestes pewna,ze te imiona podobają się ogółowi? [naturalnie o ile masz dzieci] :>