Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry psycholog w Bolesławcu

11060
sloneczko010981
5 stycznia 2014r. o 20:15
Co prawda nic nie słyszałam o tej pani, ale każda sugestia jest ważna, dzięki :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kropa niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 8:45
sloneczko010981 napisał(a): Kiedyś widziałam chyba gdzieś tu jakieś pozytywne opinie o pani Radwańskiej, ale teraz tego nie znajdę. Dziś jednak spotkałam się z opinią bardzo negatywną, ale osoba ta nie korzystała z jej usług, więc nie jest to dla mnie autorytet. Co do pani z Mickiewicza, to byłam u niej parę razy i raczej nie jestem zadowolona, no chyba że z ceny. Jak dla mnie za dużo mówi o sobie i przegaduje pacjenta, że tak powiem.

ktoś nie korzystał z pomocy a wypowiada się negatywne- super znawca!!! gratulacje. Najlepiej nie zabierać głosu w temacie, na którym się nie znamy. Psycholog nie zmieni naszego życia, musimy zrobić to sami. Niektórzy mylą psychologa z wróżką.
~Marta niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 9:19
Podzwońcie sobie po psychologach i zobaczcie jakie mają terminy, zobaczycie, kto ma najwięcej pacjentów. A potem pomyślcie dlaczego. I będziecie mieli odpowiedź, kto jest dobry........Ja na wizytę u psychologa w Bolesławcu czekałam 2 miesiące. Nie powiem nazwiska, ale jestem zadowolona, mam porównanie bo ze swoim problemem byłam wcześniej w "państwowej" poradni.
~@ niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 12:18
Odmówiła pomocy i chciała umówić na wizytę??? To chyba jednak nie odmówiła...zastanów się co mówisz zza monitora, anonimowo. Wiesz, że to pomówienie?
~x niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 13:05
~@ napisał(a): Odmówiła pomocy i chciała umówić na wizytę??? To chyba jednak nie odmówiła...zastanów się co mówisz zza monitora, anonimowo. Wiesz, że to pomówienie?

Skoro powiedziała dokładnie, że "nie pomoże mi z tym problemem", to chyba jednak mogę to nazwać odmową pomocy. Zaoferowała pomoc z jakimiś innymi, jednak nie poszedłem do psychologa w celu rozwiązania "jakichkolwiek problemów", tylko tego konkretnego. Poza tym, następnie okazała mi kompletny brak zrozumienia w tej kwestii, nawet takiego czysto ludzkiego zrozumienia. To było dość przykre, dlatego o tym piszę, w końcu autor wątku spytał o opinie.
~JA niezalogowany
8 stycznia 2014r. o 18:19
polecam piotra koremba z wrocławia poczytajcie sobie na internecie - ja korzystam z terapii i od razu po pierwszej wizycie wiedzialem ze zrobilem dobrze zmieniajac psychologa - wole dojechac - ale mam pewnosc ze mi pomoze - POLECAM

link:
http://www.znanylekarz.pl/piotr-koremba/psycholog-terapeuta/wroclaw
11060
sloneczko010981
8 stycznia 2014r. o 20:14
Masz rację Kropa, dla mnie to też jest dziwne. W dodatku wręcz zostałam wyśmiana, że w ogóle chcę do tej pani iść. To tak na zasadzie, że ktoś coś słyszał, ale sam nie korzystał. Dlatego ważne są dla mnie opinie ludzi, którzy naprawdę coś mają do powiedzenia w takich kwestiach.
~no no niezalogowany
9 stycznia 2014r. o 11:19
Jest jakis psycholog dla doroslych co przyjmuje na NFZ? Ile Pani Krysia bierze za godzine?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza