Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie 22 finału WOŚP w Bolesławcu?!
~ niezalogowany
29 listopada 2013r. o 20:59
~obs napisał(a): ---Nikogo nie obchodzi twoja choroba---, bo nikogo nie obchodzą ludzie twojego pokroju. Zamilcz i zniknij, może za jakiś czas smród po tobie opadnie ...

I mówi to zwolennik ratowania życia i zdrowia przez WOŚP :D
He,he.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kowaluu niezalogowany
29 listopada 2013r. o 21:54
Nic dziwnego, że nikt nie chce brać się za organizację. Po co poświęcać masę czasu tylko po to, żeby na koniec zostać zj*banym przez masę anonimów w Internecie. Tak było od lat, jest i będzie :)
~Organizator-W.O.Ś.P. niezalogowany
29 listopada 2013r. o 21:59
~obs napisał(a): @Organizator-W.O.Ś.P: Heniek, naprawdę nie masz co się wybielać. Spieprzyłeś co się dało, kasa zniknęła, puszki z kasą same do auta nie weszły i nie wyjechały z miasta. Przyznałeś się do wyciągania kasy z puszek przed kamerami Azart Sat to teraz już nie wydziwiaj, że jesteś niewinny.

Został po tobie smród, zniszczenie i zniechęcenie - rozwaliłeś to, co Bolesławiec budował przez parę ładnych lat. Nie marudź teraz, że nikt nie chce ruszyć gówna po tobie bo śmierdzi. Ci, jak to nazywasz, opluwacze, to ludzie którzy organizowali finały przed tobą, w odróżnieniu od ciebie z sukcesami i bez wyciągania pieniędzy z puszek

Wywinąłeś się bo prokuratura uznała, że nagranie z monitoringu, zeznania świadków, zdjęcia redaktora sąsiedniego portalu i przyznanie się do winy w telewizyjnym wywiadzie to nie są wystarczające dowody. Udało ci się, gratki, skorzystaj z okazji do zamknięcia japy i zniknięcia.

Nikogo nie obchodzi twoja choroba, bo nikogo nie obchodzą ludzie twojego pokroju. Zamilcz i zniknij, może za jakiś czas smród po tobie opadnie i pojawią się chętni do podjęcia się organizacji, co zresztą po twoich wyczynach jest równie łatwe i przyjemne co poławianie pereł w szambie.

Nie pozdrawiam, bo cię nie lubię.

,,obs" Widzę że nadal fakty nie przemawiają do wszystkich...
Jesteś w wielkim błędzie myśląc że to Pan Henryk Jasiński napisał!!!
Nie podpisałem się pod tekstem zdając sobie sprawę co spotkało by mnie ze strony takich adwersarzy i społeczników jak ty...
Poziom oraz język jakim piszesz nie pozwala mi na zniżenie się do twego poziomu oraz polemiki z tobą...
Rozmawiałem z Panem Henrykiem Jasińskim na temat jego choroby oraz problemach z tym związanych.
Po mimo twych HANIEBNYCH słów nie życzę tobie żadnej choroby.
Dziś z perspektywy czasu widzę jak dużo przypadkowych osób w Bolesławcu brało udział w W.O.Ś.P. - a ty jesteś tego ewidentnym przykładem...
Ciekaw jestem kto jeszcze przytaknie na tym portalu komuś twojego pokroju...?
Ja idąc tokiem twojego myślenia w odróżnieniu od ciebie muszę życzyć tobie abyś na swej drodze w życiu spotykał tylko tak,,dobrych ludzi" - jakim ty jesteś...

Ps: Znając od lat Pana Henryka Jasińskiego - wiem że z pewnością podpisał by się pod swoją wypowiedzią gdyby była jego...
~kowaluu niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:06
Nic dziwnego, że nikt nie chce brać się za organizację. Po co poświęcać masę czasu tylko po to, żeby na koniec zostać zj*banym przez masę anonimów w Internecie. Tak było od lat, jest i będzie :)
~Organizator-W.O.Ś.P. niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:06
~kowaluu napisał(a): Nic dziwnego, że nikt nie chce brać się za organizację. Po co poświęcać masę czasu tylko po to, żeby na koniec zostać zj*banym przez masę anonimów w Internecie. Tak było od lat, jest i będzie :)

Z przykrością muszę przyznać że niestety Masz rację,,kowaluu" !!
~Bolesławianin niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:14
~ napisał(a):
~obs napisał(a): ---Nikogo nie obchodzi twoja choroba---, bo nikogo nie obchodzą ludzie twojego pokroju. Zamilcz i zniknij, może za jakiś czas smród po tobie opadnie ...

I mówi to zwolennik ratowania życia i zdrowia przez WOŚP :D
He,he.

Szanowny anonimie - Masz wielką rację ze swą wypowiedzią w kierunku ,,obs"... !!
~to_ja niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:48
~Organizator-W.O.Ś.P. napisał(a): Miałem przyjemność organizować z Panem Henrykiem Jasińskim W.O.Ś.P.kilka razy.Zeznawałem w tej sprawie na Policji.Ręczę za Pana Henryka Jasińskiego że w życiu nie wziął nawet złotówki(chyba że sam dał) bo znam go ze swej działalności społecznej od lat...Dziś opluwacze Pana Henryka Jasińskiego mają pełne pole do popisu po raz drugi. I co...? No i nic...! Dziś nie ma tych ,,wielkich organizatorów" którzy potrafią i wiedzą lepiej...A tak na marginesie jeżeli wówczas wiedzieli i widzieli że Pan Henryk Jasiński nie nadaje się na szefa sztabu to pytam dlaczego na to się zgodzili...?Przykro że dziś już nikt nie wie co się dzieje z Panem Henrykiem Jasińskim i jego zdrowiem z którym miał już wtedy problemy...Może to on dziś potrzebuje pomocy...?Bo przecież on tyle lat pomagał innym przez lata organizowania W.O.Ś.P.

błagam Jasiński,nie pisz sobie sam postów nie odpowiadaj na nie sam sobie,o to WIELCE ŻAŁOSNE !!! Jesteś facetem zwichniętym,ale to nie powód byś już taki szopki odstawiał.ŻENADA

Zmoderowano 29.11.2013 godz.22:51 - powód: cytowanie (moderator)
211
skorn
30 listopada 2013r. o 0:25
Lepiej pomóc ludziom z "czerwonych tematów" niż zawracać sobie głowę wośpem. Konkretni ludzie, konkretne cele, można się wykazać.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.