Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stodoła – miejsce nie tylko na wesele
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 17:29
~eryka 63 napisał(a): A i pozdrawiam wszystkich zazdrosników ktorym to nie odpowiada Nasz Stodola :P

Pozdrów i mnie bo aczkolwiek nie podoba mi się ta nazwa to nie jestem zazdrośnikiem!! :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tancerka niezalogowany
28 listopada 2013r. o 17:44
Ci wszyscy co piszą te negatywne komentarze może by tak najpierw sami sie przekonali jak tam jest.A jest super.Jedzenie boskie,wystrój jak najbardziej ok,a nazwa to chyba została ze względów sentymentalnych po tamtej starej stodole jak i sali która wczesniej była/chociaz w innym stylu ale także była super/.Własciciel to przedni organizator ,potrafi rozbawić towarzystwo a to chyba najważniejsze.Ktoś kto nie potrafi się bawić to nawet kolor ścian bedzie mu przeszkadzał.
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 17:51
Pamiętam czasy jak kiedyś w stodole latem spało się na pachnącym sianku,jeżeli ktoś twierdzi,że stodoła to brud i syf,to sam jest zafajdany,chyba,że ze stodoły sam zrobił chlew.
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 18:02
~ napisał(a): masz racje mnie też nazwa niestety odpycha

A mnie ta nazwa bardzo przyciąga,przyciąga...i wkrótce Stodołę odwiedzę.
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 18:07
~ napisał(a): A mnie ta nazwa bardzo przyciąga,przyciąga...i wkrótce Stodołę odwiedzę.

Jesteś kelnerką czy kucharką? :P
~egerszege niezalogowany
28 listopada 2013r. o 18:31
bylem tam na kilku imprezach....lokal jak lokal - bardzo przyjemny, kto byl to widzial...za to atmosfera jest super....do czego bardzo przyczynia sie prowadzacy - gitarzysta....tylko wara malkontentom!! niech nie probuja tam pojechac!!!
~jestem na tak niezalogowany
28 listopada 2013r. o 20:04
mówicie sobie co chcecie, miejsce piękne, atmosfera super już nie mówiąc że właściciele to naprawde fajni ludzie i ja tam będę miała wkrótce swoje wesele:) zanim wylewnie skrytykujecie sprawdźcie, pozdrowienia dla wszystkich ;)
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 20:10
~ napisał(a):
~eryka 63 napisał(a): A i pozdrawiam wszystkich zazdrosników ktorym to nie odpowiada Nasz Stodola :P

Pozdrów i mnie bo aczkolwiek nie podoba mi się ta nazwa to nie jestem zazdrośnikiem!! :P

Nie rozumiem tych wszystkich osob, ktorym sie cos nie podoba ze wzgledu na nazwe... nie bylem nie widzialem wiec nie wypowiadam sie a tu jak zwykle jest na odwrot -moze zazdrosniku pojdziesz na wesele do Zamku w Kliczkowie- ta nazwa o wiele lepiej brzmi niz Stodoła i za pewne o wiele lepiej sie bedziesz sie tam bawił zycze ci miłej zabawy za super kase! :> :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza