Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stodoła – miejsce nie tylko na wesele
~Okoliczny Element niezalogowany
28 listopada 2013r. o 20:12
Wpadać wpadać w Ołoboku łatwo w pape wyłapać. :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 20:52
~ napisał(a): Nie rozumiem tych wszystkich osob, ktorym sie cos nie podoba ze wzgledu na nazwe... nie bylem nie widzialem wiec nie wypowiadam sie a tu jak zwykle jest na odwrot -moze zazdrosniku pojdziesz na wesele do Zamku w Kliczkowie- ta nazwa o wiele lepiej brzmi niz Stodoła i za pewne o wiele lepiej sie bedziesz sie tam bawił zycze ci miłej zabawy za super kase! :> :> :>

Czy ja napisałem , że nie podoba mi się coś jeszcze oprócz nazwy?! :>
Napisałem, że nie zazdroszczę więc dlaczego z uporem godnym maniaka pomawiasz mnie o zazdrość? :>

PS.Jak pójdę na ewentualne wesele w Kliczkowie, to nie ja będę płacił!!:>
PS2.Ty nic nie rozumiesz, nie tylko tych osób , którym się nie podoba nazwa!:>

Nie liczę nawet na to, że zrozumiesz to co napisałem! :P

Zmoderowano 28.11.2013 godz.22:49 - powód: topposting (moderator)
~Bartek niezalogowany
29 listopada 2013r. o 15:29
Byłem u Kumpla na weselu powiem że fajny klimat i pełny komfort Stodoła dlatego tak bo to była stodoła .Powstało coś z niczego.
Jak komuś się nazwa nie podoba to niech swoje komentarze zachowa dla siebie.VEGA i IMPERUIUM nie dorównują temu miejscu ani nasze Bolesławieckie pseudo kurorty.
~Tancerka niezalogowany
1 grudnia 2013r. o 17:34
Jest tam uroczo a będzie jeszcze bardziej jak zrobią to wszystko co zaplanowali.Jestem pod wrażeniem , kibicuję i czekam .Na pewno nie raz tam się porządnie zabawię .
~Papuga niezalogowany
1 grudnia 2013r. o 19:26
~Bartek napisał(a): Byłem u Kumpla na weselu powiem że fajny klimat i pełny komfort Stodoła dlatego tak bo to była stodoła .Powstało coś z niczego.
Jak komuś się nazwa nie podoba to niech swoje komentarze zachowa dla siebie.VEGA i IMPERUIUM nie dorównują temu miejscu ani nasze Bolesławieckie pseudo kurorty.

Imperium to burdelowski grajdołek dla zasmarkanej gimbazy, więc porównanie do Stodoły jest nie na miejscu :>
~ niezalogowany
1 grudnia 2013r. o 20:38
~ napisał(a): Czy ja napisałem , że nie podoba mi się coś jeszcze oprócz nazwy?! :>
Napisałem, że nie zazdroszczę więc dlaczego z uporem godnym maniaka pomawiasz mnie o zazdrość? :>

PS.Jak pójdę na ewentualne wesele w Kliczkowie, to nie ja będę płacił!!:>
PS2.Ty nic nie rozumiesz, nie tylko tych osób , którym się nie podoba nazwa!:>

Nie liczę nawet na to, że zrozumiesz to co napisałem! :P

No cóż jednak coś zabolało??? :> :P

Zmoderowano 01.12.2013 godz.21:38 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
1 grudnia 2013r. o 21:15
~ napisał(a):
~ napisał(a): Nie liczę nawet na to, że zrozumiesz to co napisałem! :P

No cóż jednak coś zabolało??? :> :P

Pisałem , że pewnie nie zrozumiesz i potwierdziło się!! :D
~jas niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 2:50
KOCHANI BYLEM TAM NA IMPREZIE MYSLIWSKIEJ JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM ZAPOMNIANA WIES A TAK PIEKNIE I UROCZO MYSLE NAPRAWDE WARTO POJECHAC I ZOBACZYC WIECEJ TAKICH LUDZI JAK PAN BOGDAN A NIE BEDZIEMY SIE WSTYDZIC POLSKIEJ WSI BYLI GOSCIE Z NIEMIEC SZWECJI I MOWILI O SMAKU ELEGANCJI I ATMOSFERZE PANUJACEJ W STODOLE ZA ROK ZNOWU TAM WRACAMY BO WRESZCIE KTOS POTRAFI POKIERWAC OD STRONY ORGANIZACYJNEJ .......JEDYNA UWAGA TO GULASZ DOKTORA RUSAKA NIEJADALNY ALE TO NIE WINA WLASCICIELA.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy