Witam,jestem już u kresu wyczerpania,dlatego postanowiłam napisać na forum.Mieszkam na 4piętrze w mieszkaniu spółdzielczym,od kilku dobrych miesięcy zmagam się z upiornymi ''robalami'',są to karaluchy...Spółdzielnia oznajmiła mi,że nie zajmą się tą sprawą,chyba,że będzie dotyczyć,to tylko klatki schodowej...Na własny koszt wykonałam już kilka deratyzacji swojego mieszkania,ale jak się domyślacie nic,to nie dało,bo te ''robaki'' wciąż wracają...Sąsiedzi niestety nie wykazują woli i nie chcą głośno się przyznać,że ten problem dotyczy także ich...Pan od deratyzacji oznajmił mi,że,to przyszło z mieszkań pode mną...Nie mogę uzyskać pomocy ze spółdzielni...więc skąd???
Zacznij im czynsz wypałacac w naturze (może zwierzątko do domu?) a nie w pln ;)
A na serio: skoro spółdzielnia nie widzi problemu w tym,że masz karaluchy , a gadanie z nimi nic nie daje to zostały Ci media i...dobrze działasz.
Zaraz jeden prezes z drugim będzie sie szczerzył do aparatów czy kamer i obiecywał rozwiązanie problemu :(
Skoro nie możesz po ludzku tego problemu rozwiązac to narób im wsi i zadbaj o darmową reklame odpowiadających sa spółdzielnię :)
Dopisane 12.12.2013r. o godz. 17:54:
Napisz co to za spółdzielnia i pokaż zwierzątka-współlokatorów ;)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
wyłap trochę tego cholerstwa,zapakuj w jakąś reklamówkę i po cichu podrzuć w spółdzielni.... może prezio zrozumie jaki to problem ;) jak to wytępić sam nie wiem skoro deratyzacja nic nie daje...
Zadzwoń do spółdzielni i podaj się za kogoś z mediów i powiedz że chcesz się umówić na wywiad z prezesem w sprawie robactwa w bloku:) Oczywiście jest to nielegalne, karane i podłe :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.