Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wypadek we Włodzicach Wielkich

~Czarna niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 11:27
Witam Czy ktoś coś wie o wypadku dzisiaj o 06:00 rano we Włodzicach bo nigdzie nie jest podana żadna informacja a droga dalej jest zablokowana i nie wiadomo jak długo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11438
#addicted nieaktywny
21 grudnia 2013r. o 13:29
gosciu wpadl w poslizg i zabil jakas babe. znajomy mieszka niedaleko i mowil, zawsze sie jakas baba znajdzie tam gdzie nie trzeba
~ niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 14:48
sa zdjecia tego wypadku na lwowecki.info
~ niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 16:25
addicted napisał(a): gosciu wpadl w poslizg i zabil jakas babe. znajomy mieszka niedaleko i mowil, zawsze sie jakas baba znajdzie tam gdzie nie trzeba

Jesteś ograniczony umysłowo? Kobieta straciła życie, nie ze swojej winy, a ty .... piszesz że "baba znajdzie się tam gdzie nie trzeba" Pomyśl co czuje teraz jej rodzinna, chociaż nie wiem czy to ogarniesz swoim rozumem? To kierowca 2 auta nie dostosował prędkości, ja dzisiaj jechałem o 4 rano i widziałem jaka jest droga, jechałem max 40 na godzinę, widziałem też czubków lecących 90, takim powinni zabierać prawko na całe zycie.
~Aga niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 22:17
Zastanów się idoto zanim coś napiszesz. ten co spowodował wypadek niech zgnije w węzieniu
~kkk niezalogowany
21 grudnia 2013r. o 22:52
Wiadomo DLW........+ BMW to tragedia , przecież oni wszyscy tam tak jeżdżą i to jeszcze widziałem w kołem dojazdowym i heya ile fabryka dala , reszta pewnie łyse jak glaca właściciela no i koniecznie dres ................wieś tuning niestety to norma . Posiedzi chłopina i słusznie .
11438
#addicted nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 8:06
wczoraj mialem paskudny dzien. przesadzilem
~bgoejlj niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 8:15
po co sie ludzie wypowiadacie jak nie wiecie jak bylo, gosciu nie jechal szybko tylko w pewnym miejscu na drodze byla "szklanka" i wpadl w poslizg,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.