Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wypadek we Włodzicach Wielkich

5134
#TOjsienka nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 8:29
Jak było tak jak mówisz to żal mi jednej i drugiej strony.

Dopisane 22.12.2013r. o godz. 08:29:

addicted napisał(a): wczoraj mialem paskudny dzien. przesadzilem

Czasami człowiek musi ......

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pracownik kopalni niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 9:35
Dnia 21.12.2013r godzina 4 rano szklanka na drogach od Bolesławca Kraśnik Dolny Różyniec Osła Gromadka Nowa Kuznia Chocianów Parchów Polkowice Rudna , i żadnej piaskarki na tym odcinku .Czy ktoś z władz miasta może mi to wytłumaczyc? Nie dziwcie sie że potem są wypadki i giną ludzie.Przejść do autobusu było ciezko a co dopiero miał mówić kierowca który wiózł cały autokar ludzi około 50 ludzi do pracy , czy ktoś sobie zdaje sprawe? !! !! !! !! !!
11438
#addicted nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 9:57
~Pracownik kopalni napisał(a): Dnia 21.12.2013r godzina 4 rano szklanka na drogach od Bolesławca Kraśnik Dolny Różyniec Osła Gromadka Nowa Kuznia Chocianów Parchów Polkowice Rudna , i żadnej piaskarki na tym odcinku .Czy ktoś z władz miasta może mi to wytłumaczyc? Nie dziwcie sie że potem są wypadki i giną ludzie.Przejść do autobusu było ciezko a co dopiero miał mówić kierowca który wiózł cały autokar ludzi około 50 ludzi do pracy , czy ktoś sobie zdaje sprawe? !! !! !! !! !!

tak jest szedlem wczoraj do pracy i na chodnikach i ulicach szlkanka i to nie byl czrny lod to byl lod spowodowany opadami deszczu poprzedniego dnia. wsiadlem do samochodu szefa i mowie ze jest lod i na bank zobaczymy piaskarke po godz 11 gdzie lod juz odpusci. przed 12 widze kierowce z fajkiem w zebach i wali kilometry jak juz nie trzeba, a miasto niech placi. ja rozumiem pada snieg to piskarki maja obowiazek wyjechac 2 godziny po zakonczeniu opadow, ale gdy w nocy zamarza mokra jezdnia,wlasciwie droga bo chodniki tez gdzie sa sluzby odpowiedzialne za doprowadzenie drogi do bezpiecznego stanu. pozdrawiam wladze i "na wladze nie poradze"
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 9:58
droga miejska to to nie jest, więc zły adres dla żali.
11438
#addicted nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 10:07
~ napisał(a): droga miejska to to nie jest, więc zły adres dla żali.

mistrzu caly boleslawiec wczoraj byl oblodzony do czasu kiedy slonce roztopilo lod. wiec drogi gminne, powiatowe i krajowe i jakie tam jeszcze sobie chcesz powinny byc posypane piaskiem i sola. przemysl jak z czyms wyskoczyszz
~ niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 10:10
~bgoejlj napisał(a): po co sie ludzie wypowiadacie jak nie wiecie jak bylo, gosciu nie jechal szybko tylko w pewnym miejscu na drodze byla "szklanka" i wpadl w poslizg,

Dziwne że zimą może być szklanka na drodze? A to ciekawostka. Gdyby jechał 40 to pewnie nic by się nie stało, też jechałem wtedy rano i nie było żadnych trudności aby stwierdzić że jezdnia jest oblodzona. Kto nie potrafi tego ocenić niech odda lepiej prawko.
~kierowca z bombowca niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 10:28
Fakt,wypadek nad ranem a kiedy juz wszystko "puściło" około godziny 11tej widziałem w szuszkach piaskarke.....co to za kraj!!! oni powinni być o drugiej w nocy na drogach kiedy zaczeło być poniżej zera a nie w momencie kiedy słońce wysuszyło juz drogi.
3244
#polak nieaktywny
22 grudnia 2013r. o 11:19
~kierowca z bombowca napisał(a): Fakt,wypadek nad ranem a kiedy juz wszystko "puściło" około godziny 11tej widziałem w szuszkach piaskarke.....co to za kraj!!! oni powinni być o drugiej w nocy na drogach kiedy zaczeło być poniżej zera a nie w momencie kiedy słońce wysuszyło juz drogi.

Nie kierowca z bombowca, ale pilot z bombowca chyba powinno być.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo