~ napisał(a):Gizek napisał(a): W Bolesławcu to WOŚP-u nie ma? Byłem w B-cu i spotkałem tam czterech żołnierzy z puszkami i żadnej młodzieży. Jakieś to miasto inne od pozostałych.
A więc teraz odpowiedz sam sobie gdzie ta orkiestra??? w cocordii??? dlaczego Owśiak przekazuje na wskazane cele mniej niż połowę zebranych środków co z resztą gdzie pieniądze od sponsorów przystanku co???
~aa napisał(a): akcja fajna, a owsiak nieco wiecej niz 1 zlotowke wydaje na woodstok itp ;) ja nie daje owsiakowi ide do caritasu albo boleslawieckiego domu dziecka i tyle, a impreza na tesco swietna ;)
~ napisał(a):,Gizek napisał(a): W Bolesławcu to WOŚP-u nie ma? Byłem w B-cu i spotkałem tam czterech żołnierzy z puszkami i żadnej młodzieży. Jakieś to miasto inne od pozostałych.
A więc teraz odpowiedz sam sobie gdzie ta orkiestra??? w cocordii??? dlaczego Owśiak przekazuje na wskazane cele mniej niż połowę zebranych środków co z resztą gdzie pieniądze od sponsorów przystanku co???
~darek napisał(a): cel szczytny bardzo fajnie. ale jak popatrzec na te wies tuningi to płakac sie chce
~ napisał(a):~ napisał(a):Gizek napisał(a): W Bolesławcu to WOŚP-u nie ma? Byłem w B-cu i spotkałem tam czterech żołnierzy z puszkami i żadnej młodzieży. Jakieś to miasto inne od pozostałych.
Tak a skąd ty masz takie cyfry - gdyby owsiak wydał choc jedną złotówkę niezgodnie z celem kwesty juz by nie organizoał WOŚP - i mam nadzieję że skoro negujesz tą imprezę to również odmówisz badaniea i leczenia sprzętem ufundowanym przez WOŚP - może znajdziesz gdzieś szpitak który został wsparty przez Caritas tams szukaj pomocy