Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA! Zmiana organizacji ruchu na ul. Gdańskiej

~ niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 16:45
Na portalu nic o tym nie pisali.Jak mogli zmienić nie robiąc sondy i konsultacji.Panie "płemiełe"jak teraz jezdzić? ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2473
#Michalbc nieaktywny
14 stycznia 2014r. o 19:37
Jak jeździć? Prawa wolna i rura :D
a to wszystko szykowane pod word... :D
~Ksawery niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 19:58
A jak tam Michał z Twojego punktu widzenia ? Wymuszają ?
~ja niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 21:53
~hghj napisał(a): Beda wypadki bo wiekszość ludzi nie zna tego znaku a po drugie jadac od pomu nie widac auta jadacego z cmentarza.

dziś rano właśnie ledwo udało mi się "odskoczyć" zanim moje auto (jechałam od str cmentarza) staranował autobus jadący chyba na pamięć od pomu... Jeszcze mnie sk...l obtrąbił...
11640
#amgen nieaktywny
14 stycznia 2014r. o 21:56
Na temat oddziału WORD-u w Bolesławcu zrobiła się CISZA.
~ niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 22:46
Michalbc napisał(a): Jak jeździć? Prawa wolna i rura :D

...a lewą się wyklepie! :D
~Poinformowany niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 22:46
amgen napisał(a): Na temat oddziału WORD-u w Bolesławcu zrobiła się CISZA.

Podobno mają otworzyć WORD ale we Lwówku. Tu macie informacje na ten temat : http://www.word.lwówek.info/index.ph
~BRUTUS niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 9:36
Na całym świecie skrzyżowania równorzędne stosuje się na osiedlach mieszkaniowych i strefach zamieszkania jeżeli jest wielokrotność skrzyżowań żeby w ten sposób ograniczyć prędkość tam gdzie chodzą ludzie.tu na gdańskiej największy bezsens stulecia ktoś kase przytulił za wprowadzenie zmian infrastruktury.Tam tylko od cmentarza STOP i po drugiej stronie STOP i jest bezpieczny przejazd.Tam gdzie nie trzeba robią jakieś niewytłumaczalne zmiany.a tam gdzie trzeba nadal są wypadki.cz tj celowe działanie ?? bo najbardziej to niewyjaśnionej głupoty nie trawie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo