Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Samotne Mamy

~Mama niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 18:22
Powiedzcie mi co w tym kraju sie dzieje? Ostatnio w wiadomosciach lecialo ze opieka zabrala kobiecie dziecko( dzieci) z biedy. A ten chlopiec potem sie powiesil:( ludzie!! Gdzie jest panstwo? Czy nie ma juz pomocy dla takich osob? To takim ludziom sie dzieci zabiera? Matce ktora kocha,dba, pielegnuje a poprostu wyzyc nie moze z tego co dostaje? Czy musialo dojsc do takiej tragedi?...to przykre ale..w tej chwili tez jestem samotna matka,ale dla opieki nie jestem nia,nie naleza mi sie pieniadze. To jest chore!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 19:43
Krzyczmy.
Krzyczmy wtedy, gdy odbiera się dziecko rodzicom - "dla jego dobra", sugerując, że tego dobra nie znajdzie w rodzinie.
Krzyczmy wtedy, gdy forsuje się "prawa" pederastów, a ogranicza się prawa rodziców do wychowywania własnego dziecka.
Krzyczmy wtedy, gdy okrada się rodziców z pieniędzy, żeby zbudować im tęczę na placu Zbawiciela.
Krzyczmy.
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 20:05
Nie słuchamy krzyku katolickiego populisty w moherku!!! :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 20:11
Akurat teraz berecina całkiem mądrze gada ale chciałabym jeszcze zobaczyć jak krzyczy tak jak mówi.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 20:19
TOjsienka napisał(a): Akurat teraz berecina całkiem mądrze..

"Krzyczmy wtedy, gdy okrada się rodziców z pieniędzy, żeby zbudować im Świątynię Opatrzności."

Jak myślisz spodoba się ten slogan przeciwnikom Kościoła? :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 20:26
No to się teraz zacznie.
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 20:38
~Mama napisał(a): Powiedzcie mi co w tym kraju sie dzieje? Ostatnio w wiadomosciach lecialo ze opieka zabrala kobiecie dziecko( dzieci) z biedy. A ten chlopiec potem sie powiesil:( ludzie!! Gdzie jest panstwo? Czy nie ma juz pomocy dla takich osob? To takim ludziom sie dzieci zabiera? Matce ktora kocha,dba, pielegnuje a poprostu wyzyc nie moze z tego co dostaje? Czy musialo dojsc do takiej tragedi?...to przykre ale..w tej chwili tez jestem samotna matka,ale dla opieki nie jestem nia,nie naleza mi sie pieniadze. To jest chore!

Faktycznie chore, jak można w tak krótkim tekście walnąć tyle byków.
Naucz się poprawne pisać to i samotną nie będziesz...
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 21:14
Proszę ,nie bądzcie samotnymi matkami,po co wam ta niewygoda i męka życia? To nie ten kraj ,że można sobie na takie coś pozwolić.Antykoncepcja taniej kosztuje i problemów na resztę życia nie ma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.