Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Samotne Mamy

~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 22:17
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): samotną bez balastu

dzieci to balast?

A nie?

Ciekawą masz skalę wartości. Dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.

Tylko jedno słowo wyrwane z kontekstu dotarło ci do mózgu?
Moje gratulacje.Kto z toba chce dyskutować ? nie pisz nic,nikt cię nie zmusza.jak ci nieślubne dziecko nie ciężarem to nie domagaj sie pieniędzy i nie narzekaj,wychowuj sama ,to taka rozkosz i czysta przyjemność.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9132
#StoProCent nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 22:38
Jestem samotną matką. Mój mąż, ojciec moich dzieci, zginął w wypadku. Chciałbyś/chciałabyś ze mną podyskutować na temat samotnego macierzyństwa?

Naipierw trzeba coś w życiu przeżyc aby zabierać głos w tak trudnej dyskusji jak ta na temat samotnego wychowywanie dzieci.

Pozdrawiam.

Samotna Matka dla której Dzieci są treścią całego życia a ich wychowywanie czystą rozkoszą i przyjemnością :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 22:53
StoProCent napisał(a): Jestem samotną matką. Mój mąż, ojciec moich dzieci, zginął w wypadku. Chciałbyś/chciałabyś ze mną podyskutować na temat samotnego macierzyństwa?

Naipierw trzeba coś w życiu przeżyc aby zabierać głos w tak trudnej dyskusji jak ta na temat samotnego wychowywanie dzieci.

Pozdrawiam.

Samotna Matka dla której Dzieci są treścią całego życia a ich wychowywanie czystą rozkoszą i przyjemnością :)

Czemu by nie? Z rozsądnymi ludźmi super się dyskutuje.Nie chodzi jednak o przykre wypadki losowe tylko o świadome podjęcie decyzji o byciu "samotną" matką,i potem narzekaniu ,ze kasa sie nie zgadza.
Twój przypadek jest inny i wierzę ,że pomocy Ci nie brakuje ,gdyż na nia zasługujesz .Życzę wielu radości i zdrowia. :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 22:53
StoProCent napisał(a): Jestem samotną matką. Mój mąż, ojciec moich dzieci, zginął w wypadku. Chciałbyś/chciałabyś ze mną podyskutować na temat samotnego macierzyństwa?

Pozdrawiam.

Czemu by nie? Z rozsądnymi ludźmi super się dyskutuje.Nie chodzi jednak o przykre wypadki losowe tylko o świadome podjęcie decyzji o byciu "samotną" matką,i potem narzekaniu ,ze kasa sie nie zgadza.
Twój przypadek jest inny i wierzę ,że pomocy Ci nie brakuje ,gdyż na nia zasługujesz .Życzę wielu radości i zdrowia. :)
5183
magnum44
15 stycznia 2014r. o 23:00
StoProCent napisał(a): Samotna Matka dla której Dzieci są treścią całego życia a ich wychowywanie czystą rozkoszą i przyjemnością :)

:*:*
Kocham Cię Kobieto. :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
9132
#StoProCent nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 23:01
Zastanawiam się jaki procent kobiet podejmuje świadomą decyzję o samotnym macieżyństwie.
Czyżby wszystkie te, które nie stosują środków antykoncepcyjnych a ośmielaja się współżyć bez zawarcia związku małżeńskiego?

Nakieruj mnie trochę, bo do merytorycznej dyskusji potrzebje zrozumienia Twojego punktu widzenia. :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 23:25
StoProCent napisał(a): Zastanawiam się jaki procent kobiet podejmuje świadomą decyzję o samotnym macieżyństwie.
Czyżby wszystkie te, które nie stosują środków antykoncepcyjnych a ośmielaja się współżyć bez zawarcia związku małżeńskiego?

Nakieruj mnie trochę, bo do merytorycznej dyskusji potrzebje zrozumienia Twojego punktu widzenia. :)

Ależ tak,przecież podejmując współżycie sa chyba świadome, że mogą zostać matkami nieprawdaż?I czemu aż "ośmielają się"? :| :| Przecież nikt nikomu nie zabrania współżycia jak tez niestosowania antykoncepcji,a skoro nie stosują to znaczy ,że chcą mieć dziecko [mowa o nie będących w zalegalizowanym związku].Rezultat bywa taki,jest dziecko,partner był tylko do przyjemnośći,jednak świadomość wyboru była.BYŁA,bo już nie ma .Pozostały trudności i uskarżanie się na brak pieniędzy.Nie wydaje mi się rozsądna decyzja o samotnym macierzyństwie z myślą,że jakoś tam będzie ,bo wiemy wszyscy jak jest.Takie jest moje zdanie i nikogo nie nakłaniam aby się ze mną zgadzał.
Ah,i jeszcze jedno,uważam ,że decyzja o zostaniu samotną matką kobiety niezależnej finansowo jest jak najbardziej ok [chodzi o dobro dziecka].
217
#Anonim217 nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 23:31
najpierw dobro dziecka, potem "widzimisie" mamy. Dziecko to obowiązek. Jak dla mnie wspaniały
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo