Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dlaczego nie było karetki?
7878
#ojciec nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 12:00
Niby wszystko OK, lecz pozostaje pytanie: dlaczego nie odbierano telefonów od strażaków? Gdyby wiedzieli, że są takie trudności, to szybciej zareagowaliby i znaleźli inny transport wcześniej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~@ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 12:14
Przestańcie szukać dziury w całym ,pacjentka została odwieziona karetką do szpitala natomiast mężczyzna został opatrzony czyli nie wymagał nagłej hospitalizacji.Zajmijcie się pracą .
7878
#ojciec nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 12:34
~@ napisał(a): Przestańcie szukać dziury w całym ,pacjentka została odwieziona karetką do szpitala natomiast mężczyzna został opatrzony czyli nie wymagał nagłej hospitalizacji.Zajmijcie się pracą .

Dlatego też napisałem" Niby wszystko jest OK".Lecz co byłoby gdyby ktoś z innym przypadkiem, z poważniejszym przypadkiem chciał się dodzwonić na pogotowie? Dlaczego nie odbierano telefonów, przecież nie widzą kto dzwoni i z jakim przypadkiem, więc nie wiedzieli, że to o tego pana chodzi.
~Mr. White niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 12:51
Posty typu "Zajmijcie się pracą" uważam za próbę zbagatelizowanie tej trudnej dla mnie i chyba też wielu innych ludzi sytuacji.

Zdarzenie znam z pierwszej ręki. Po drugą karetkę próbowali dzwonić nie tylko strażacy lecz również mieszkańcy. Nie tylko Ci z ewakuowanej klatki. Do tego facet pisze, że to zgodne z normami?
Rozumiem, że jeśli mamy do czynienia z wypadkiem i pierwszy ambulans widzi, że stan drugiego poszkodowanego jest stabilny informuje dyspozytorkę żeby nie odbierała telefonów?

Sprawa nadaje się jak najbardziej do nagłośnienia jest niebywale bulwersująca. Mam nadzieję, że już ktoś napisał do odpowiednich dziennikarzy.
~matka niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 13:10
Jezeli Pan dyrektor ma rację że karetka wyjechała do chorego dziecka ,a myśle że ma pełne iformacje zrobiłam bym tak samo ,za dużo tragedii w tym kraju dotyczący dzieci.Dyspozytor postąpił słusznie.pozdrowienia.
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 13:19
hehe nie mogę wy chyba te posty piszecie z sekretariatu dyrektora?
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 13:52
ojciec napisał(a): Niby wszystko OK, lecz pozostaje pytanie: dlaczego nie odbierano telefonów od strażaków? Gdyby wiedzieli, że są takie trudności, to szybciej zareagowaliby i znaleźli inny transport wcześniej.

to jest nieprawda,ze dyspozytor nie odbierał!! strażacy byli poinformowani,że karetka pojechała ratować życie!! a pan miał tylko poparzoną rączkę!! mogli zawieść pacjenta wczesniej!!
~Rozczarowana niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 14:01
~Mr. White napisał(a): Posty typu "Zajmijcie się pracą" uważam za próbę zbagatelizowanie tej trudnej dla mnie i chyba też wielu innych ludzi sytuacji.

Zdarzenie znam z pierwszej ręki. Po drugą karetkę próbowali dzwonić nie tylko strażacy lecz również mieszkańcy. Nie tylko Ci z ewakuowanej klatki. Do tego facet pisze, że to zgodne z normami?
Rozumiem, że jeśli mamy do czynienia z wypadkiem i pierwszy ambulans widzi, że stan drugiego poszkodowanego jest stabilny informuje dyspozytorkę żeby nie odbierała telefonów?

Sprawa nadaje się jak najbardziej do nagłośnienia jest niebywale bulwersująca. Mam nadzieję, że już ktoś napisał do odpowiednich dziennikarzy.

Idz dowiedz się rzetelnie!! a może jest jeden dyspozytor w Bolesławcu i w tym czasie mógł przyjmować wezwania. A teraz widzicie ,że z pierdołami nie wzywa się karetki bo drugi człowiek w tym czasie mógł umrzeć!! Zastanówcie się trochę i podziękujcie władzom!! A strażacy nie błysnęli inteligencją jak nie mogli się dodzwonić to przecież też są ratownikami i mogli szybciej zawieść poszkodowanego!! a nie tylko bezradnie czekać!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza