Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patrzy policjantom na ręce II
~karolina niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 13:53
Bardzo dobrze, że jest taka osoba, która widzi i pokazuje innym jak to policjanci myślą, że im wszystko wolno, prawo dotyczy każdego kierowcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pytanie niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:08
Myślę, że w tej sprawie Policjant - osoba publiczna, któremu autor (jak podejrzewam) zasłonił twarz a robić tego chyba nie musiał nie zasłonił twarzy dziecku przez co ujawnił publicznie jego wizerunek w internecie. Czy to jest zgodne z przepisami ?
~prawidłowy niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:11
Takich ludzi, jak pan Łukasz powinno być więcej, to może jeden nagrywałby chamowatego ,,zainteresowanego'': jak jeździ, jak wyprowadza pieska, a na swoją emeryturę to sobie zapracuj sam.
~pracownik niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:15
ZNUDZIŁO MU SIĘ PODGLĄDANIE I PODSŁUCHIWANIE PRACOWNIKÓW,TO ZNALAZŁ SOBIE INNE HOBBY?!! (...)

Zmoderowano 25.01.2014 godz.14:44 - powód: brak kultury (moderator)
1
emem
25 stycznia 2014r. o 14:16
~Pytanie napisał(a): Myślę, że w tej sprawie Policjant - osoba publiczna, któremu autor (jak podejrzewam) zasłonił twarz a robić tego chyba nie musiał nie zasłonił twarzy dziecku przez co ujawnił publicznie jego wizerunek w internecie. Czy to jest zgodne z przepisami ?

Na filmie twarze sa albo rozmazane, albo zasloniete. Wizerunek zadnej osoby nie zostal ujawniony. Nie wypisuj bzdur.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Zdemotywowany niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:18
mam nadzieję, że jak ci matkę zgwałcą to też się udasz do pana łukasza po pomoc.
Nagrywacie to ja was zacznę. Swięto krec liwi. Wszyscy dobrzy, a policjanci źli.
Do pana łuaksza, jak to pan powiedział, wysyła pan pisma dla rozrywki? Poważnie? Poważnie jesteś na tyle ograniczony, zeby zawracać dupę dla rozrywki.
Mam nadzieję, że jak OMON wejdzie na ulicę, to będzie pałował bez pytania takich bohaterów z kamerkami, oni się w tańcu nie pierd olą więc uważajta. I lepiej pozbądźcie się tych zwyczajów za wczasu.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:19
Anna Kublik-Rościszewska, Oficer Prasowy KPP Bolesławiec stwierdziła, że dziecko siedziało na podstawce a on je odwoził po drodze do domu jadąc w sumie kilkanaście kilometrów po różnych rejonach miasta więc jakie po drodze no i dziecko przyszło do ojca z podstawką w reku na to wygląda...
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 14:21
Przestań straszyć .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza