Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patrzy policjantom na ręce II
~igrek niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 15:24
emem napisał(a):
igrek napisał(a): Nie usuwaj moich postów :> powtórzę się może... (ciach)

Masz nieco wybujałą wyobraźnie. Ale wyobraźnia to nic złego.

No widzisz, ja mam wybujałą wyobraźnię choć nie bardzo rozumiem czemu tak uważasz a ty usuwasz moje posty :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 15:25
becia73 napisał(a): Popieram pokazywanie karygodnego zachowania jakiegokolwiek człowieka ale bez przesady podwiezienie dziecka nikomu nie zrobiło szkody. Z takiego powodu piętnować człowiek? Oszaleliście!? Zapewne tysiące ludzi by tak postąpiło.
I każdy by uciekał jak zobaczył pana z kamerą z tyłu z dziekiem bez fotelika ?brawo dla tatusia rajdowca
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 15:32
święta prawda ! rotacja u niego jest niesamowita co zakupy w inter to inne osoby na kasie... a mści sie za to ze kazali mu zlikwidowac kamery i podsłuchy ..
~tico niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 15:42
Wszystko ok, odwieźć dziecko tak, tylko dlaczego służbowym, a podobno policja niema na paliwo i ogranicza ilość patroli.
~zagazowane tiko niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 15:52
~tico napisał(a): Wszystko ok, odwieźć dziecko tak, tylko dlaczego służbowym, a podobno policja niema na paliwo i ogranicza ilość patroli.
a kto ci takie bzdury gada, że nie ma na paliwo i coś ogranicza ? Z tego co ja wiem to limity kilometrów to były ale z 5 lat wstecz a nie teraz :>
211
skorn
25 stycznia 2014r. o 15:56
Wszystko jedno, służbowy samochód nie jest od wożenia się.

<i>
11416
#SzatanPlan nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 16:25
Jak nie reagujesz na łamanie prawa przez policjantów to jest źle, ale przeginać w drugą stronę też nie można... Takie popadanie ze skrajności w skrajność. Zazdroszczę tylko, że facet ma kasę, że paliwo tak sobie może trwonić. ;-) Chciałabym móc nie wyliczać, żeby mi wystarczyło. :-)
~wiadomo niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 16:29
akurat policjant policjantowi mandatu nie da takze po co zbedna gadka jest na ten temat dobrze kazdy wie w jakim kraju zyje i kto ma mozliwosc to korzysta i dopoki nie zmieni sie wladza w polsce nic z tym nie da sie zrobic kto ma wladze ten ma lzej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.