~ napisał(a): Bogusław Nowak aż tak nisko już upadł. Siedzieć obok typków pokroju Moszczyńskiego i Kwiatkowskiego. Dramat, wstyd i hańba.
Szkoda... lubiłem i popierałem pana działalność artystyczną. Jednak tym razem dał pan plamę. Pcha się pan tam, gdzie nie jest Pana miejsce. Czyli będzie pan kolejną pijawką na i tak zdychającym już organizmie Europy. Po co wchodzić w to szambo. Brakuje Panu pieniędzy? władzy? sławy?
PanM napisał(a): Jest to wyraz uznania dla naszej Bolesławieckiej organizacji
virgo napisał(a):
Ile członków ( można doliczyć również sympatyków) liczy owa organizacja ??
virgo napisał(a):
Ile członków ( można doliczyć również sympatyków) liczy owa organizacja ??
PanM napisał(a):~ napisał(a): Bogusław Nowak aż tak nisko już upadł. Siedzieć obok typków pokroju Moszczyńskiego i Kwiatkowskiego. Dramat, wstyd i hańba.
Szkoda... lubiłem i popierałem pana działalność artystyczną. Jednak tym razem dał pan plamę. Pcha się pan tam, gdzie nie jest Pana miejsce. Czyli będzie pan kolejną pijawką na i tak zdychającym już organizmie Europy. Po co wchodzić w to szambo. Brakuje Panu pieniędzy? władzy? sławy?
Bardzo ciekawy pogląd na świat.
Wymienił Pan trzy nazwiska zapominając o swoim .Czyż by wrodzona skromność.
Interesującym pozostaje czemu ja I Robert Kwiatkowski zyskaliśmy miano Typów.
Ale teraz poważnie .Pozwolę sobie przedstawić Panu Panie anonimie powody takiej decyzji.
Proszę zwrócić uwagę że żaden kandydat z żadnej partii w Bolesławcu nie otrzymał tak wysokiej pozycji startowej do Europarlamentu.Mimo że konkurencja była bardzo silna / szczególnie z Wrocławia i Opola / to my otrzymaliśmy nr 3 na liście.Jest to wyraz uznania dla naszej Bolesławieckiej organizacji oraz dowód że wystawiamy człowieka Europejskiego formatu.
Taka okoliczność powoduje że Dolny Śląsk docenia dokonania Bolesławianina a on w zamian swoim wizerunkiem wesprze kampanię do Europarlamentu.Oby z jak największym powodzeniem.
Od tej pory Bogusław Nowak stał się reprezentantem Bolesławian .Twój Ruch z satysfakcją oddał tak priorytetową pozycję na liście w ręce tak zacnego obywatela miasta .