Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bodan Nowak europosłem?
11445
PanM
28 stycznia 2014r. o 18:34
~ napisał(a): Bogusław Nowak aż tak nisko już upadł. Siedzieć obok typków pokroju Moszczyńskiego i Kwiatkowskiego. Dramat, wstyd i hańba.
Szkoda... lubiłem i popierałem pana działalność artystyczną. Jednak tym razem dał pan plamę. Pcha się pan tam, gdzie nie jest Pana miejsce. Czyli będzie pan kolejną pijawką na i tak zdychającym już organizmie Europy. Po co wchodzić w to szambo. Brakuje Panu pieniędzy? władzy? sławy?

Bardzo ciekawy pogląd na świat.
Wymienił Pan trzy nazwiska zapominając o swoim .Czyż by wrodzona skromność.
Interesującym pozostaje czemu ja I Robert Kwiatkowski zyskaliśmy miano Typów.
Ale teraz poważnie .Pozwolę sobie przedstawić Panu Panie anonimie powody takiej decyzji.
Proszę zwrócić uwagę że żaden kandydat z żadnej partii w Bolesławcu nie otrzymał tak wysokiej pozycji startowej do Europarlamentu.Mimo że konkurencja była bardzo silna / szczególnie z Wrocławia i Opola / to my otrzymaliśmy nr 3 na liście.Jest to wyraz uznania dla naszej Bolesławieckiej organizacji oraz dowód że wystawiamy człowieka Europejskiego formatu.
Taka okoliczność powoduje że Dolny Śląsk docenia dokonania Bolesławianina a on w zamian swoim wizerunkiem wesprze kampanię do Europarlamentu.Oby z jak największym powodzeniem.
Od tej pory Bogusław Nowak stał się reprezentantem Bolesławian .Twój Ruch z satysfakcją oddał tak priorytetową pozycję na liście w ręce tak zacnego obywatela miasta .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ewee niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 18:55
Ale kto zasiadał, parlamentarzysta czy europoseł? Uściślij.
Miasto rozsławiła wątpliwa decyzja nieżyjącego obecnie posła Przemysława Gosiewskiego (PiS). Przypomnę - w małej mieścinie zatrzymywały się pociągi ekspresowe, bo to wywalczył poseł. Nikt nie wsiadał, nie wysiadał, ale stawały. Może u nas powstanie lotnisko lub kosmodron?
10897
#Anonim10897 nieaktywny
28 stycznia 2014r. o 18:55
PanM napisał(a): Jest to wyraz uznania dla naszej Bolesławieckiej organizacji

Ile członków ( można doliczyć również sympatyków) liczy owa organizacja ??

Czym się zasłużyła , że została tak wysoko oceniona ??

Jakie kwalifikacje winien spełniać kandydat z owej organizacji by móc kandydować na stanowisko prezydenta (burmistrza) miasta Bolesławca ??

Życzę powodzenia w wyborach kandydatowi na europosła... :] Jeżeli zostanie Pan europosłem , jak dalece będzie realizował program organizacji , z list której Pan kandydował ??
~kowalski młot niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 19:07
Kiedyś tego Nowaka widziałem jak się kręcił koło Platformy Obywatelskiej.
~ niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 19:19
virgo napisał(a):

Partia która liczy mnóstwo członków / przykład PSL / choruje na ciągły wewnętrzny chaos i głód na stołki.
Czym więcej członków tym gorzej dla wyborców.

Zmoderowano 28.01.2014 godz.19:23 - powód: błąd cytowania (moderator)
~Jan Kowalski niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 19:34
virgo napisał(a):

Nie więcej niż 10 :)

PanM jest próżnym samochwałą :D

SAMOCHWAŁA

Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:
"Zdolna jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam ubranie,
Moja buzia tryska zdrowiem,
Jak coś powiem, to już powiem,
Jak odpowiem, to roztropnie,
W szkole mam najlepsze stopnie,
Śpiewam lepiej niż w operze,
Świetnie jeżdżę na rowerze,
Znakomicie muchy łapię,
Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,
Jestem mądra, jestem zgrabna,
Wiotka, słodka i powabna,
A w dodatku, daję słowo,
Mam rodzinę wyjątkową:
Tato mój do pieca sięga,
Moja mama - taka tęga
Moja siostra - taka mała,
A ja jestem - samochwała!"
~sw niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 19:51
A panu Moszczyńskiemu się wybory pomyliły ??? 3 miejsce to jest wysokie - jak jest szansa na 2 mandaty ???? na całe województwo ??? pod warunkiem że ruch zdobędzie ponad 50 procent głosów ....... a co do osób to ktoś miał rację - nowy nabytek twojego ruchu jakoś mi się gryzie z p. Nowakiem - moim zdaniem cytując byłego prezydenta powinien co najwyżej nogę mu podać...... a nie dać nazwisko żeby pracowało na jego szanse w europarlamencie...... zresztą mierne bo nazwisko chyba wszystkim w Polsce kojarzy się z aferą Rywina, działaniem pzpr i polskiej lewicy i ich firmach ..... Ale fakt - to nowa wartość w polityce i szansa na zmiany :) hehehhe już widzę jak pan Przemysław przejmuje miejskie firmy jego wzorem i wprowadza swoje rządy.( jak jego idol w tvp) ........ oj jakie to urocze..... wyleczyło mnie z ostatniej ochoty na glosowanie na ruch.....
~Fan Fujjj-Ruch niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 20:08
PanM napisał(a):
~ napisał(a): Bogusław Nowak aż tak nisko już upadł. Siedzieć obok typków pokroju Moszczyńskiego i Kwiatkowskiego. Dramat, wstyd i hańba.
Szkoda... lubiłem i popierałem pana działalność artystyczną. Jednak tym razem dał pan plamę. Pcha się pan tam, gdzie nie jest Pana miejsce. Czyli będzie pan kolejną pijawką na i tak zdychającym już organizmie Europy. Po co wchodzić w to szambo. Brakuje Panu pieniędzy? władzy? sławy?

Bardzo ciekawy pogląd na świat.
Wymienił Pan trzy nazwiska zapominając o swoim .Czyż by wrodzona skromność.
Interesującym pozostaje czemu ja I Robert Kwiatkowski zyskaliśmy miano Typów.
Ale teraz poważnie .Pozwolę sobie przedstawić Panu Panie anonimie powody takiej decyzji.

Proszę zwrócić uwagę że żaden kandydat z żadnej partii w Bolesławcu nie otrzymał tak wysokiej pozycji startowej do Europarlamentu.Mimo że konkurencja była bardzo silna / szczególnie z Wrocławia i Opola / to my otrzymaliśmy nr 3 na liście.Jest to wyraz uznania dla naszej Bolesławieckiej organizacji oraz dowód że wystawiamy człowieka Europejskiego formatu.
Taka okoliczność powoduje że Dolny Śląsk docenia dokonania Bolesławianina a on w zamian swoim wizerunkiem wesprze kampanię do Europarlamentu.Oby z jak największym powodzeniem.
Od tej pory Bogusław Nowak stał się reprezentantem Bolesławian .Twój Ruch z satysfakcją oddał tak priorytetową pozycję na liście w ręce tak zacnego obywatela miasta .

jaja pan sobie robisz panie Moszczyński... ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.