Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bodan Nowak europosłem?
~ niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 20:37
~kowalski młot napisał(a): Kiedyś tego Nowaka widziałem jak się kręcił koło Platformy Obywatelskiej.
Kręć młotem Kowalski,może dorzucisz do europarlamentu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wyindywidualizowany niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 21:07
PanM napisał(a):
Od tej pory Bogusław Nowak stał się reprezentantem Bolesławian .Twój Ruch z satysfakcją oddał tak priorytetową pozycję na liście w ręce tak zacnego obywatela miasta .

Proszę PanieM gęby sobie mną nie wycierać, reprezentantem mojej osoby jestem ja. I nie mój Ruch. Każdy jest zacnym obywatelem bez wyjątku.
Proszę wrócić do historii i podać przykłady co Pan lub Pana kolega zrobił dobrego dla Bolesławian. (Pominę rzucanie krzesłami na radzie miasta.)

~ niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 21:09
Miało być na sesji rady miasta.
Do moderatorów - Poprawcie tego Bodana :]
~Marian K niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 21:26
PanM napisał(a):
Interesującym pozostaje czemu ja I Robert Kwiatkowski zyskaliśmy miano Typów.

wspiera Pan najbardziej obciachową, antypolską partię jaką jest Twój Ruch co już Pana dyskwalifikuje jako poważnego człowieka. Nie można traktować na poważnie kogoś kto popiera człowieka (Palikota), który zmienia poglądy z roku na rok. Który popiera zboczenia wraz z pedofilią na czele - na co wskazuje fakt, iż Pana guru ideologiczny nie widzi nic drożnego w tym, aby jego córeczka mogła uprawiać seks z dorosłym facetem.
Twój Ruch to szambo! A skoro Pan popiera to szambo to jest Pan częścią tego szamba. Pana pryncył gardzi polskością i Polakami. Pański guru - Palikot to antyikona, szkodnik. Śmieje się z patriotów i otwarcie wzywa do porzucenia polskości. Pieprzył już nawet o likwidacji państwa polskiego.
I Pan pyta nie dlaczego nazywam Pana typkiem. Bo jest Pan typkiem! Żałosnym typkiem nastawionym karierę.
PanM napisał(a): Od tej pory Bogusław Nowak stał się reprezentantem Bolesławian .Twój Ruch z satysfakcją oddał tak priorytetową pozycję na liście w ręce tak zacnego obywatela miasta .

Pan Nowak jest dobrym artystą i niestety beznadziejnym politykiem. Robi poważny błąd zadając się z takimi ludźmi jak Pan. To mu zaszkodzi i zniszczy go jako osobę publiczną. A szkoda. To są po części "uroki" demokracji, że każdy id..ota może kandydować. Może być to klaun, aktor, dziwny czlowiek , mim i nawet o zgrozo ktoś pokroju Palikota i Pana.

Zastosowana autokorekta

~jan kowalski niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:11
Jest taka kategoria ludzi, z reguły tępych, niedouczonych i pozbawionych całkowicie samokrytycyzmu, za to z ambicjami kosmicznymi, którym żadna życzliwa krytyka nie pomoże. Niestety nie daje też skutku "walenie" im prawdy w oczy! Możesz im napluć w pysk a on ci powie że chyba deszcz pada. Na szczęście nie ma ich wiele. W 40-to tysięcznym mieście zdarzyć się może jeden lub dwóch. Da się przeżyć!
~Też Typ niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:11
Bogdan Nowak wpłaca do kasy miasta żywą gotówką / co najmniej / 50 tysięcy rocznie .
Tyle akurat potrzeba na trzy prezydenckie pensje .
Marianek napinasz się jak balonik .
Dlaczego Ratuszowi nie wykorzystali szansy promowania miasta Bogdanem Nowakiem ?
~ niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:13
~Też Typ napisał(a): Bogdan Nowak wpłaca do kasy miasta żywą gotówką / co najmniej / 50 tysięcy rocznie .
Tyle akurat potrzeba na trzy prezydenckie pensje .
Marianek napinasz się jak balonik .
Dlaczego Ratuszowi nie wykorzystali szansy promowania miasta Bogdanem Nowakiem ?

Łaski nie robi. Podatki to obowiązek a nie łaska. Wielu innych płaci wiele więcej! :P
~POLSKIE STRONNICTWO NARODOWE niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 22:27
Ludzie obudźcie się!, na kogo Wy chcecie głosować? w tych nadchodzących wyborach, oni wszyscy tylko na kasę lecą, czy my Polacy już tak mamy wyprane mózgi przez propagandę TVN i Michnika (Arona Szechtera) oraz Partie Oszustów.
Wszyscy, którzy od roku 1989 siedzą w Sejmie, to te same r.....e!
Wszyscy UW-PO, PIS, SLD, PSL, Palikociarnia a teraz także EuropaPlus.

Czy wierzycie w to?, że oni Wam coś pomogą?, w Polsce bieda, ubóstwo, bezrobocie, nie dożywione dzieci, ale za to dla bandziorów będą wczasy w ośrodku zamkniętym. Gdzie koszt roczny to 7 mln złotych!, gdzie w szpitalu pacjent lub dzieci dostają ochłapy.

Nie wspomnę już o naszych pseudo politykach, którzy jadą na Ukrainę banderowską i stają z banderowcami na euromajdanie za...nym. Co nas obchodzi Ukraina?, niech nasi politycy zajmą naszym "burdelem" który stworzyli po roku 1989.

A dlaczego żadne żydo-masońskie media nie podały, ze został w drodze do Lwowa zatrzymany Polski autokar przez BANDEROWCÓW, którzy grożąc pobiciem zmusili pasażerów do powiedzenia chwała ukrainie i chwała bohaterom.
Gdzie jest na minister MSZ, ukrainę zostawcie rezunom niech się sami wybiją. We Lwowie partia swoboda skanduje hasła" smert Lachom".
Pamiętajcie ukraińcy to nie nasi bracia, a ukrainę Rosji w 1654 roku sprzedał ataman hetman Chmielcki, tylko ukraińcy o tym chyba zapomnieli.
Zastanówcie na kogo chcecie głosować?
Ja na wyborach skreślam zawsze 1 miejsca.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.