Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walentynkowe Mistrzostwa Polski w pocałunku podwodnym
~hehe niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:04
a później informacja na bolec.info: Na Orce zginęło 16 osób. 8par utopiło się w namiętnym pocałunku, bo chcieli wytrzymać jak najdłużej " :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2047
#mildzia nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 20:24
~hehe napisał(a): a później informacja na bolec.info: Na Orce zginęło 16 osób. 8par utopiło się w namiętnym pocałunku, bo chcieli wytrzymać jak najdłużej " :D

Byłby hit :P
11060
sloneczko010981
27 stycznia 2014r. o 21:53
Kurcze, a ja nie umiem pływać, to się nie załapię. Zresztą boję się wody :)
211
skorn
27 stycznia 2014r. o 23:36
bolec.info jak zwykle patronuje idiotyzmom

<i>
217
#Anonim217 nieaktywny
28 stycznia 2014r. o 0:00
a ty się nie załapałeś :| jak przykro
~!!! niezalogowany
12 lutego 2014r. o 13:13
Fajne nagrody do wzięcia i są jeszcze miejsca dla chętnych!
~BRUTUS niezalogowany
12 lutego 2014r. o 13:55
sloneczko010981 napisał(a): Kurcze, a ja nie umiem pływać, to się nie załapię. Zresztą boję się wody :)
Przecież to nie jest konkurs pływacki,a do całowania nie trzeba pływania :* napewno umiesz się całować !! do boju :D
~Agata niezalogowany
12 lutego 2014r. o 14:13
hahaha :D ja do mojego męża a moze bysmy poszli a moj mąż zaczął sie smiac i powiedział chcem zebym sie utopił całując z Tobą xD choc miesiąc temu gdy bylismy na feriach i nocy poślubnej ^_^ to panie z hotelu własnie taką imprezę wymyśliły i były podekscytowane jedą parą ale tak naprawde ta para sie prawie topiła :O ale to było niegroźne i ta para gdy się ocknęła zaczęła sie śmiac XD hahaha >,< :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!