Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wykroty/Parkowa w Łużycach

~ niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 17:53
~ napisał(a):
~łał napisał(a): jak głosowali?

Panie Tomaszu jak sięPan czuje stojąc kolo mieszkańców jak kilka.dni wcześniej wypowiedział się Pan w imieniu mieszkańcow ze ta droga.nie jest priorytetem
u

Wilhelm mu podziekowal za to wskazujac ze.jest radnym gminy a nie Wykrot
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Nigdy więcej psa niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 18:48
Pies zawsze będzie psem
~Wykroty niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 19:09
Wiluś Tomczuk niech nie będzie taki mądry bo nie jest przewodniczącym rady tylko czopkiem Relicha
~sąsiad niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 20:50
no oczywiście teraz sprawą priorytetową w gminie jest -uwaga: HEJNAŁ! no a jak na to są pieniądze :)
pamiętam że ta droga od 15 lat tak wygląda, kilka razy musiałem tamtędy przejeżdżać i powiesz szczerze że szkoda mi było auta
~sąsiad niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 20:50
no oczywiście teraz sprawą priorytetową w gminie jest -uwaga: HEJNAŁ! no a jak na to są pieniądze :)
pamiętam że ta droga od 15 lat tak wygląda, kilka razy musiałem tamtędy przejeżdżać i powiesz szczerze że szkoda mi było auta
~nikt niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 9:27
żadnej drogi dla nikogo jak radni pozwalają wydawać kasę na garnki, hejnały, na paliwo dla urzędników aby nękali przedsiębiorców to niech jeżdżą po dziurawych drogach. Ja radni widzą priorytety w pierdołach to niech nie domagają się dróg. Pod dyktando Relich nadmuchuje się problem drogi w Wykrotach i teras przed wyborami Relich drogę robi i Wykroty kupione. Majster sztyk Panie Robercie tek z kmieciami trzeba postępować.
~Jestem z wami. niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 10:28
Pani Sołtys i Pani Radna jesteście szanowanymi i zacnymi kobietami nie używajcie słów" prosimy" bo ignorant Relich z was szydzi ,po prostu żądajcie bo to jego za...ny obowiązek zrobić wam tą drogę.Ja i Pan Marczewski doprowadziliśmy że droga do hurtowni w Czernej została wyremontowana a była w podobnym stanie do waszej.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 10:42
no wiesz tam droga jest do gościa z Bolesławca a Relich no wiesz dobrze stare zobowiązania i chce być .......... a wy " MAŁE WYKROTY " walczcie, walczcie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza