Panie Tomaszu jak sięPan czuje stojąc kolo mieszkańców jak kilka.dni wcześniej wypowiedział się Pan w imieniu mieszkańcow ze ta droga.nie jest priorytetem
u
Wilhelm mu podziekowal za to wskazujac ze.jest radnym gminy a nie Wykrot
no oczywiście teraz sprawą priorytetową w gminie jest -uwaga: HEJNAŁ! no a jak na to są pieniądze :)
pamiętam że ta droga od 15 lat tak wygląda, kilka razy musiałem tamtędy przejeżdżać i powiesz szczerze że szkoda mi było auta
no oczywiście teraz sprawą priorytetową w gminie jest -uwaga: HEJNAŁ! no a jak na to są pieniądze :)
pamiętam że ta droga od 15 lat tak wygląda, kilka razy musiałem tamtędy przejeżdżać i powiesz szczerze że szkoda mi było auta
żadnej drogi dla nikogo jak radni pozwalają wydawać kasę na garnki, hejnały, na paliwo dla urzędników aby nękali przedsiębiorców to niech jeżdżą po dziurawych drogach. Ja radni widzą priorytety w pierdołach to niech nie domagają się dróg. Pod dyktando Relich nadmuchuje się problem drogi w Wykrotach i teras przed wyborami Relich drogę robi i Wykroty kupione. Majster sztyk Panie Robercie tek z kmieciami trzeba postępować.
~Jestem z wami. niezalogowany 31 stycznia 2014r. o 10:28
Pani Sołtys i Pani Radna jesteście szanowanymi i zacnymi kobietami nie używajcie słów" prosimy" bo ignorant Relich z was szydzi ,po prostu żądajcie bo to jego za...ny obowiązek zrobić wam tą drogę.Ja i Pan Marczewski doprowadziliśmy że droga do hurtowni w Czernej została wyremontowana a była w podobnym stanie do waszej.
no wiesz tam droga jest do gościa z Bolesławca a Relich no wiesz dobrze stare zobowiązania i chce być .......... a wy " MAŁE WYKROTY " walczcie, walczcie .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.