Wczoraj wieczorem (31.01.2014) z ul. Cichej skradziono wózek naszego synka. W nocy był widziany przed "Czarnym kotem". Jesli ktoś widział ten wózek bardzo prosimy o kontakt.
508805610 [email protected]
Nie chcę zniechęcać, ale w kwietniu ubiegłego roku też kto ukradł wózek dziecięcy. Tyle, że w Nowogrodźcu, spod samych drzwi mieszkania mojej siostry... Pod osłoną nocy, oczywiście. Wózek był dość charakterystyczny, więc mógł się podobać, ale złodziej nie był głupi - albo zabrał go dla części, albo sprzedał gdzieś, gdzie nikt nie wie, że jest kradziony... Tak więc donosy na policję nic nie dadzą. Po miesiącu napiszą, że umarzają sprawę i wsio. :-) Lepiej kupić nowy wózek. Chyba, że jakimś cudem Wasz się znajdzie, czego życzę z całego serduszka. My niestety musieliśmy się męczyć całą zimę ze spacerówką, która nie była zbyt ciepła, ale jakoś daliśmy radę. Skradzionego wózka oczywiście do tej pory nikt nie widział.
Obserwujcie allegro, www.tablica.pl, a nóż ktoś z okolic Bolesławca będzie chciał go w ten sposób upłynnić. Mam nadzieję, że miał jakieś charakterystyczne znaki, dzięki którym rozpoznalibyście go.