Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gender to zasłona dymna.

~Anon niezalogowany
6 lutego 2014r. o 17:11
Pomysł pięknej Beatrycze,o chłopakach chodzących w sukienkach,zwących się genderami,rozgrzewał bolecnautów.A tu ONZ publikuje raport hańby i cisza.Nie słychać ,,mohera''
, nic nie PISze kościelny ,,-s". Chłopaki co się dzieje? Brońcie Waszych.Odpierajcie atak niewiernych.

http://swiat.newsweek.pl/watykan-pedofilia-onz-do-watykanu-usuncie-pedofilow-z-szeregow-kosciola,artykuly,280227,1.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2014r. o 20:24
:|

Dopisane 06.02.2014r. o godz. 20:24:

Podbijam

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Iza niezalogowany
6 lutego 2014r. o 20:37
A proszę bardzo :) , może być kobieta?

http://wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-marzeny-nykiel/73511-no-i-wyszlo-szydlo-z-onz-owskiego-worka-nie-o-zadne-ofiary-kato-pedofilow-tu-idzie-gra-toczy-sie-o-postep-kulturowej-rewolucji-i-zlamanie-autorytetu-kosciola

Pozdr.
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2014r. o 21:21
Nooooo posprawdzałam,poczytałam kobieto ten twój link.
Czołówka gazety-tematy:
-kościół
-smoleńsk
Pod tymi i innymi tematami wszędzie jazda na PO i Tuska,PiS z prezesem cacy.Jazda Owsiakowi,że się nawet Tuskowi zebrało za oświetlenie ulicy podczas WOŚP z pieniędzy podatników a to,że chcą wybudować świątynię opaczności z pieniędzy podatników to cacy i wszystko gra.
To nie jest Źródło niezależne to co się dziwić że ONZ-owi się oberwało skoro wyciąga brudy z Watykanu.
Szukaj dalej.

~zacofany moher niezalogowany
6 lutego 2014r. o 21:40
A newsweek.pl też Pani poczytała i zlustrowała?

Odnośnie Świątyni OpaTRZności:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/73591-mkidn-dementuje-srodki-na-muzeum-jana-pawla-ii-nie-pochodza-z-budzetu-panstwa

Poza tym, nie byłoby niczego złego we współfinansowaniu tej świątyni ze środków państwowych. Skoro można dofinansowywać Gazetę Wyborczą i Krytykę Polityczną, to dlaczego nie Świątynię?

A o agendach ONZ szkoda gadać - to coś gorsze, niż brukselczycy.
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2014r. o 21:55
No raczej nie bardzo można skoro nawet 80 procent polaków nie jest katolikami a gdzie to setki.

~Iza niezalogowany
6 lutego 2014r. o 21:58
TOjsienka napisał(a): (...)
To nie jest Źródło niezależne to co się dziwić że ONZ-owi się oberwało skoro wyciąga brudy z Watykanu.
Szukaj dalej.

Mogłabyś, Tojsienko, wskazać źródło "niezależne", bądź odnieść się do tez zawartych w Dzienniku Marzeny Nykiel.
pozdr. :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2014r. o 22:05
Jeśli chodzi o newsweek to nie jest polski tylko amerykański tygodnik.W polsce wydawany od 2001r.Na czołówce rzetelnych informacji od 2010r. więc nie trzeba było nic sprawdzać.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza