~hejnalista napisał(a): Relich zawinił Czurejnę wieszają.Patrzcie na ręce rządzącym a nie opozycji ,takich dróg w gminie jest dużo więcej tylko ludzie nie martwią się tym że sąsiad brnie po błocie.
~ napisał(a): Skoro strefa to same straty dla gminy i w dodatku zatruwaja to zlikwidoc ja. Misiu zlóz projekt jej likwidacji albo jak da same problemy z Wykrotami to moze czas aby przeszly one do sasiedniej gminy.;) Ja mam inną propozycje może Wykroty same staną się GMINĄ WIEJSKĄ ;) ;) :)
Bylyby przedszkola drogi i spokoj
~Mieszkaniec Gminy napisał(a):~ napisał(a): Skoro strefa to same straty dla gminy i w dodatku zatruwaja to zlikwidoc ja. Misiu zlóz projekt jej likwidacji albo jak da same problemy z Wykrotami to moze czas aby przeszly one do sasiedniej gminy.;) Ja mam inną propozycje może Wykroty same staną się GMINĄ WIEJSKĄ ;) ;) :)
Bylyby przedszkola drogi i spokoj
~iks napisał(a): Panie redaktorze na forum nie pisze (ludzie pisza do Relicha). Bo uzywajac tego nazwiska mowi Pan o osobie prywatnej, i otym kto jak kto,ale Pan powinien wiedzieć. Ale obserwuję Pana poczynania od samego poczatku musze powiedziec, ze próbuje Pan od samego poczatku i swoimi glupimi artykulami sklocic ludzi z gminy Nowogrodziec.Przypomne Panu art. o kocie powie pan, że Pan burmistrz kazal OSP kotka zdjąc z drzewa.Ale jak się nie ma co pisać to piszę się co się da????.Chcialbym przypomnieć, kto przylozyl pierwszy rękę o zwolnieniu zakladow z tytuulu usytuowania ich tam. i dlaczego z tego dobrodziejstwa mają korzystac tylko m ieszkańcy Wykrot.a gdzie pozostali i tyle w tym temacie.
~iks napisał(a): Panie redaktorze na forum nie pisze (ludzie pisza do Relicha). Bo uzywajac tego nazwiska mowi Pan o osobie prywatnej, i otym kto jak kto,ale Pan powinien wiedzieć.
~ napisał(a): Pomysl nie jest głupi skoro nie mozna inaczej wszyscy powinni byc zadoweni. Relich ze pozbedzie sie kosztow Wykroty w końcu cos beda mialy a nie tylko dawaly.Jest mi niezmiernie przykro, że mieszkam w jakiejś obleśnej dziurze w Gminie Nowogrodziec i korzystam z tych wszystkich dobrodziejstw jakie dają nam "wielkie" Wykroty. Tak, z pewnością w nadchodzących wyborach musimy wybrać kogoś kto mieszka w tej miejscowości , albo przynajmniej się w niej urodził. Taki człowiek może zaspokoić metropolie z zachodniej części naszej gminy, a my zwykli mieszkańcy przynajmniej nie będziemy mieli wyrzutów sumienia.