~zrób tą drogę napisał(a): Nie jestem z Wykrot i nie próbuję dzielić mieszkańców ,droga w środku wsi niczym poligon ,Burmistrz roztrwonił nie takie pieniądze a teraz każe wybierać droga albo szkoła,Ja mówię krótko jedno i drugie bez żadnej łaski .Nie jest jeszcze tak tragicznie do wiosny wytrzymacie,a zresztą to nie jest miasto na większości wioskach w Polsce tak wyglądają drogi wiejskie,a co wy z Wykrot chcecie miasto zrobić mają być wszędzie asfalty,nie wierze w to, że jak by był inny Burmistrz to by wam porobił wszystkie drogi, raczej to w Polsce jest nie możliwe.W naszym kraju niestety nie ma dobrobytu.
~ napisał(a): wasz wódz w młodości przebywał najpierw w zakonie, później w seminarium
~mieszkanka gminy napisał(a):!! KAŻDY W GMINIE NOWOGRODZIEC PŁACI PODATKI I MA PRAWO WYMAGAĆ !! MYŚLĘ ,ŻE CZASY PODZIAŁU MIĘDZY MIASTEM A WSIĄ JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁY ;( WIDZĘ ŻE KOMUŚ SIĘ WYDAJE ,ŻE NIE !! !! !!~zrób tą drogę napisał(a): Nie jestem z Wykrot i nie próbuję dzielić mieszkańców ,droga w środku wsi niczym poligon ,Burmistrz roztrwonił nie takie pieniądze a teraz każe wybierać droga albo szkoła,Ja mówię krótko jedno i drugie bez żadnej łaski .Nie jest jeszcze tak tragicznie do wiosny wytrzymacie,a zresztą to nie jest miasto na większości wioskach w Polsce tak wyglądają drogi wiejskie,a co wy z Wykrot chcecie miasto zrobić mają być wszędzie asfalty,nie wierze w to, że jak by był inny Burmistrz to by wam porobił wszystkie drogi, raczej to w Polsce jest nie możliwe.W naszym kraju niestety nie ma dobrobytu.