jeszcze niedawno burmistrz z mieszkańcami gierałtowa do telewizji poszedł że droga z gierałtowa do czernej jest w złym stanie i że powiat jej nie robi
kto mieczem wojuje od miecza ginie...
teraz mieszkancy wykrot idą do tv na relicha
Ja jak miałem remont domu to jeździłem tanim samochodem, nie miałem żadnych rozrywek-po prostu żyłem oszczędnie bo miałem poważniejsze wydatki. No i nie mogę zrozumieć burmistrza skoro mieszkańcy za których jest z mocy urzędu odpowiedzialny nie zaspokoi ich podstawowych potrzeb tylko wypieprza pieniądze na dzbanki, propagandę sukcesu, kalendarzyki katering przy byle okazji. To jest też potrzebne ale jak już mam z grubsza ogarnięte podstawowe potrzeby- tak bynajmniej to rozumiem.
007 Ty rozumiesz bo na wszystko musiałeś sam zapracować . Natomiast Relich nie zarabia tylko wydaje i to nie swoje dlatego nie umie rozgraniczyć potrzeb od zachcianek.
W budżecie gminy jest to opisane "parking i ogrodzenie przy GCKiS" nie chodzi tylko o sam parking ;) - 120 tys. Natomiast fontanna GARNIEC - 155 tys. Ile wydano nie chciało mi się szukać, ale na pewno nie mniej niż zaplanowano...
~ktoś napisał(a): W budżecie gminy jest to opisane "parking i ogrodzenie przy GCKiS" nie chodzi tylko o sam parking ;) - 120 tys. Natomiast fontanna GARNIEC - 155 tys. Ile wydano nie chciało mi się szukać, ale na pewno nie mniej niż zaplanowano...
W naszej gminie trzeba burmistrza który jest za mieszkańcami a nie buduje majestatyczny urząd.
Kontrast działań Relicha widzicie sami dzbanek i kretowisko.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.