~ napisał(a): Ja myślałam że to żart jednak się myliłam.Mieszkańcy Gościszowa zorganizowali w lipcu 2013 prywatną wycieczkę do byłej Jugosławii dokładniej do Bośni ,głównym organizatorem był sołtys Szynka .Natomiast pan Relich pojechał za nimi swoim prywatnym samochodem tylko po to żeby wycieczkowiczów tam powitać i na ten haniebny spektakl pobrał 1000zł gminnych pieniędzy twierdząc że gdyby przyjechał służbowym autem wraz z kierowca to kosztowało by to wiele drożej.Teraz widzicie państwo dlaczego brakuje pieniędzy na drogi i na wyjazdy na basen dla dzieci ze szkoły w Nowej Wsi.
~~007 napisał(a): Chciałbym poznać projektanta tego parkingu i spacerownika więziennego przy budynku "kulturalnym" w N-cu.za 130 tysięcy zŁ.to wybrukował by cały rynek z odwodnieniami. Cała ta droga w Wykrotach tyle nie będzie kosztowała. Poproście Wykrocianie swojego radnego Filistyńskiego o kontrole wykonania tego parkingu i o Waszą drogę. Na pewno tego nie zrobi bo nie dostaną kolejnego radiowoziku no i tak wygląda legalna korupcja.
~ napisał(a):~~007 napisał(a): Chciałbym poznać projektanta tego parkingu i spacerownika więziennego przy budynku "kulturalnym" w N-cu.za 130 tysięcy zŁ.to wybrukował by cały rynek z odwodnieniami. Cała ta droga w Wykrotach tyle nie będzie kosztowała. Poproście Wykrocianie swojego radnego Filistyńskiego o kontrole wykonania tego parkingu i o Waszą drogę. Na pewno tego nie zrobi bo nie dostaną kolejnego radiowoziku no i tak wygląda legalna korupcja.
ta gmina z Relichem na czele nie ufundowała NIC- NICZEGO dla Policji
jeżeli jest inaczej i masz na to dowody to je przedstaw
bo ja wiem że burmistrz grosika nie wyłożył na Policje w Nowogrodźcu