Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukiwani chetni wolontariusze, fascynaci motoryzacji.

1002
#PitBull nieaktywny
9 lutego 2014r. o 15:00
Na 22 Marca potrzebuję chętnych osób z ciekawymi, rzadkimi, nie powtarzalnymi autami jak i motocyklistów na sportach, turystykach itp.Chodzi o to aby sprawić radość dzieciom i pozwolić aby obejrzały dane pojazdy i porobiły sobie na nich zdjęcia.czekam na chętnych wolontariuszy
Nazwa Stowarzyszenia która organizuje te akcje to Złota Cooltura ze Złotoryi. Można na fb poszukać. Pomagają ,uczą, zajmują się dziećmi z biednych rodzin, często patologicznych, wykluczonych społecznie ..które często maja rodziców ale wychowuje ich ulica.
Z motocyklami takiego problemu nie będzie jak z autami. Chodzi o auta gdzie ktokolwiek by podszedł i na widok danego pojazdu mówi łaaaał...:) wyjaśniłam troszeczkę?;p hehe

w razie pytań dodatkowych to meil [email protected]
bądź fb. https://www.facebook.com/anna.wilas

<b>Wladza to mniej lub bardziej dotkliwa forma gwaltu na ludziach.</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 16:09
Wchodzę w to
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 16:10
Mam syrenkę .
1002
#PitBull nieaktywny
9 lutego 2014r. o 16:43
Odezwi się do mnie na fb. pogadamy.

~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 16:59
mam ferrari w skali 1=200
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 17:00
głupio wyszło
1002
#PitBull nieaktywny
9 lutego 2014r. o 17:07
Jak ktoś chce pomóc to pisać na fb.ewentualnie meila.podałam wyżej. A autobusami już nie jeżdżę...ale pewnie wróce do tego bo zaczynam tęsknic;p

~zGred niezalogowany
9 lutego 2014r. o 20:20
Mercedes w 126 SEC560
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza