Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HA-NOI

2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2014r. o 19:04
to tam zmieniła się obsługa?
jak sięgam pamięcią to nie przypominam sobie żadnej ,,czarnuli,, ;)
chyba że chodzi o ,,czarny charakterek,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~1111 niezalogowany
16 lutego 2014r. o 19:15
jak tam patrzec na jedzenie jak mozna sie przykleic do stolika poprosiłam pania zeby starła to starła a i owszem ale nie cały stolik tylko w miejscu gdzie pokazałam palcem :P potem rozsiadła sie obgryzała paznokcie a na koniec zle policzyła reszte :> mimo dobrego jedzenia wielkich porcji no traca klientów pani Gesler by sie załamała ;(
~ niezalogowany
16 lutego 2014r. o 19:37
A co tam kelnerki, ja ostatnim razem kiedy tam bylam ze smakiem rozkroiłam podanego mi sajgonka, a tam.....długi, czarny ciąnący się włos ;/ Kelnerka przeprosiła mnie i wymieniła (tylko tego nadpoczętego sajgonka)...ale apetyt na sajgonki stracilam do końca życia....Innym razem kiedy stałam przy barze płacąc rachunek, widziałam przez kuchenne okienko jak oni to jedzenie przekładają z talerza na talerz rękoma :| Ogólnie jedzenie jest tam ciekawe, ale nie wiem co myśleć na temat jego podawania....
~jaaa niezalogowany
16 lutego 2014r. o 19:39
gdzie tam dobre jedzenie????!!!!! dania ze schabu smierdzą starym knurem!!!!!!fuj!!!!! ja stołuję się w Kruszynce:) polecam
~Michał niezalogowany
16 lutego 2014r. o 20:00
Co do obsługi to ja akurat jeszcze nigdy nie zostałem tam zlekceważony. Nie żeby ktoś wchodził mi w du.. na odległość, ale chamstwa tam nie ma.
Co do czystości to faktycznie różnie bywa. Z reguły (jadam tam stosunkowo często) nie ma tam chlewu, aczkolwiek faktycznie zdarza się, że wchodzisz czasami a tu stół brudny. Ale co do czystości na stołach to jest to problem niemal wszystkich bolesławieckich restauracji. I w Ha-Noi nie jest pod tym kątem najgorzej. Co nie znaczy, że mogłoby być lepiej gdyby tylko bardziej się starali.

Największym plusem jest samo jedzenie. Dobrze wysmażone, pachnące, naprawdę duże porcje. Ja akurat ryb tam nie jadam, więc w tej kwestii się nie wypowiem. Jednak co do drobiu i wieprzowiny nie mam żadnych negatywnych uwag. No i uwielbiam ich zupę pekińską.

ps. Co do ogrzewania to faktycznie mogłoby być tam cieplej.

5134
#TOjsienka nieaktywny
16 lutego 2014r. o 20:24
falco napisał(a): to tam zmieniła się obsługa?
jak sięgam pamięcią to nie przypominam sobie żadnej ,,czarnuli,, ;)
chyba że chodzi o ,,czarny charakterek,, :D

:| Falcosiu jak ja Cię kiedyś pacnę :> :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Edek z krainy czekolady niezalogowany
16 lutego 2014r. o 23:29
A ja w Hanoi lubię pizzę margaritę, najlepsza.
~Wielki Szu niezalogowany
17 lutego 2014r. o 9:45
Pozytywną rzecza jest to,że bezpańskie psy poznikały z ulicy:)...i obok Hanoi lubie Night Club Eden.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza