~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|Mięso wietrzą.
~TAJGA/ napisał(a):~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|Mięso wietrzą.
~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|
~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|
~ napisał(a):~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|
Typowa logika matołów. Zadać pytanie internautom, zamiast w miejscu, którego dotyczy temat.
Czy sądzisz, że ktoś z dyskutujących poradzi na twoje problemy. Dlaczego nie zapytasz o to kogoś w markecie. ?
~ja napisał(a): Od paru dni wieczorami brzydko pachnie na markecie czy ktoś ma zamiar coś z tym zrobić :-( :|Podobno złodziej się po...li jak ich ochrona przyłapała :D
Zastosowana autokorekta