Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

praca niemcy wschodnie

~x niezalogowany
19 lutego 2014r. o 17:48
Poszukuje osób które pracowały lub pracują na magazynach w okolicach Drezna lub Lipska. Szukam głównie opinii i adresów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1799
#koehl nieaktywny
19 lutego 2014r. o 19:53
przylacze sie do tematu,rowniez szukam firm ktore zatrudniaja w fabrykach w dresden
~karol niezalogowany
20 lutego 2014r. o 14:02
nie sadzisz chyba ze jak by ktos wiedzial o pracy to ci powie! z gory bierze swoich znajomych i tak to dziala nikt nie bedzie sobie robil konkurncji bo duzo ludzi jest w takiej sytuacji ze wezmie kogos z ulicy a pozniej sam zostanie wykopany
~xxx niezalogowany
20 lutego 2014r. o 14:07
jakich magazynach konkretnie
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 18:46
~x napisał(a): Poszukuje osób które pracowały lub pracują na magazynach w okolicach Drezna lub Lipska. Szukam głównie opinii i adresów.

Nie znajdziesz.Rozumiesz ,my patrioci Kochamy Polskę,nie chcemy żeby przyjeżdżano do nas na zarobek ze wschodu i sami nie wyjeżdżamy....Boże broń.Gardzimy pieniędzmi z zachodu i nie wywozimy od nich ich kapitału.Zagranicznym chlebem się u nas dzieci nie karmi.Baaa gardzimy nawet pracą u obcokrajowca za 2 tysie tylko honorowo siedzimy na tyłku pracując u brata polaka za 1200 zł a jak jesteśmy głodni to możemy sobie liznąć flagę przy całowaniu.
Ja nie wiem,z choinki się urwałeś czy jak że tu szukasz? :> :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 lutego 2014r. o 21:10
Jesteś za krec ista, posmiałaś się pochichałaś teraz wyjdź, albo nie, ja wyjdę; ty jesteś tu dłużej.

Zastosowana autokorekta

5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 21:19
Też Cię lubię. :* :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 21:42
widzisz Toyka? :)
nie tylko mnie tu będą próbować wyzywać od pachołków :D
szukającym tam pracy szczerze życzę powodzenia :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza