Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
OSP Gierałtów najlepsza w siatkówce
~~007 niezalogowany
22 lutego 2014r. o 14:06
no to mamy anarchię w OSP . A gdzie jest Wasz Komendant Kata Józef, jak to turniej Gminny ? Haa?. No Gościszowianie "Boga Mi" gdzie Wasz Józek ?. No to teraz mi powiedz czy ten turniej był organizowany z inicjatywy OSP a nie burmistrza. Ja już pisałem , że daje się OSP rozgrywać politycznie. A ten turniej - dobrze ale to dupowłazcza inicjatywa. OSP powoli traci swoje przeznaczenie. Do pożarów jeździ OSP Nowogrodziec a reszta potrzebna jest burmistrzowie do poparcia politycznego. Myślę, że ładujemy forsę w błoto(przepraszam - na kampanie burmistrza).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 16:08
~~007 napisał(a): no to mamy anarchię w OSP . A gdzie jest Wasz Komendant Kata Józef, jak to turniej Gminny ? Haa?. No Gościszowianie "Boga Mi" gdzie Wasz Józek ?. No to teraz mi powiedz czy ten turniej był organizowany z inicjatywy OSP a nie burmistrza. Ja już pisałem , że daje się OSP rozgrywać politycznie. A ten turniej - dobrze ale to dupowłazcza inicjatywa. OSP powoli traci swoje przeznaczenie. Do pożarów jeździ OSP Nowogrodziec a reszta potrzebna jest burmistrzowie do poparcia politycznego. Myślę, że ładujemy forsę w błoto(przepraszam - na kampanie burmistrza).
Przede wszystkim nie używaj imienia Boga swego na daremne. Udzielasz się na forum bo nie cierpisz burmistrza. Gdybyś czytał tekst pod którym się wypowiadasz doczytałbyś się, że organizatorami imprezy są Rada Sołecka w Gościszowie, OSP w Gościszowie oraz Urząd Miejski w Nowogrodżcu. To, że przyjadą młodzi strażacy spotkać się i porywalizować w sportowej atmosferze uważasz za politykę jest po prostu żałosne. Idąc tym myśleniem należałoby zlikwidować inne turnieje, halowe turnieje w piłce nożnej oraz imprezy masowe, bo tu też burmistrz się promuje. Czyli najbezpieczniej byłoby nie robić żadnych imprez.
~~007 niezalogowany
22 lutego 2014r. o 18:26
Panie burmistrzu nie zna Pan Gościszowa "Boga mi " jest tak popularne w rozmowach Goścoiszowian jak oddychanie .Proszę mnie nie umoralniać. Ja tylko pytam gdzie był głównodowodzący strażaków OSP. Józef Kata i tyle - co olał tą imprezę czy co?.
~OSP niezalogowany
22 lutego 2014r. o 19:20
Pan Kata był obecny na turnieju tylko burmistrz kazał wszystkie fotki na których jest widoczny Pan Kata zniszczyć i broń boże go pokazać.Ponadto miał publiczny zakaz wypowiedzi .
~~007 niezalogowany
22 lutego 2014r. o 19:25
No i tyle to chciałem wiedzieć - to co by było gdyby to nie był burmistrz tylko prezydent RP( Janukowycz to mały pikuś). Gmina ma to na co zasłużyła. Opuszcza tę stronę. Pa.
~głupek niezalogowany
22 lutego 2014r. o 19:29
Kata nie jest jedynym, którego kazał wykasować i usunąć w cień, obawiając się konkurencji do stołka.
~oczekujaca niezalogowany
22 lutego 2014r. o 19:52
~głupek napisał(a): Kata nie jest jedynym, którego kazał wykasować i usunąć w cień, obawiając się konkurencji do stołka.

Moim zdaniem tacy ludzie jak Burniak, Czurejno, Kata powinni sie zjednoczyc zawrzec koalocje i obecnie nam panujacego przesunac na zasluzona emeryture. Kazdy z tych panow moze tchnac ducha w gminie
~chora gmina niezalogowany
22 lutego 2014r. o 20:02
Na jaką emeryturę a do roboty ,siedem lat przebimbał, milion z gminy wyciągnął pora wreszcie coś pożytecznego zrobić a nie redagować propagandową gazetkę za nasze pieniądze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo