Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zostań Miss Bolesławca!
~DANCE VISION POLAND MARIA BANASZEK niezalogowany
7 marca 2014r. o 10:07
Witamy Was ponownie !
Jutro 8 marca 2014 dzien castingow 1-szy termin !
Mamy nadzieje ze zawitacie do nas w tym dniu.
Spotkanie z naszymi specjalistami od wizerunku otworzy Wam wrota do pewnosci siebie i zacheci do udzialu w 1 - miesiecznych przygotowaniach do koncertu finalowego

Przypomnamy ,ze Gala Finalowa konkursu Miss Boleslawca 2014 jest impreza majaca na celu przekazanie pieniazkow dla Kuby Legiezynskiego , naszego podopiecznego chorego na bialaczke, Pomagamy Kubie i ratujemy mu zycie

Informujemy rowniez ze wspolna decyzja , burza mozgow na spotkaniu z wladzami miasta Boleslawiec powstal pomysl aby sfinansowac koszty dojazdu Miss Nastolatek Boleslawca oraz Miss Boleslawca na regionalny konkurs MISS POLONIA 2014.

http://www.misspolonia.com.pl/

Castingi odbeda sie w miastach Jelenia Gora , Legnica ,Walbrzych oraz Wroclaw.
Juz na poczatku maja 2014
koncert finalowy MISS POLONIA 2014 planowany jest na 29 czerwca 2014.

MAMY NADZIEJE ZE ZWYCIEZCZYNIE NASZEGO SKROMNEGO KONKURSU BEDA MIALY SZANSE ABY POPROWADZIC SWOJA KARIERE DALEJ NA ARENE POLSKA ORAZ MIEDZYNARODOWA.

Pozdrawiamy i zapraszamy 8 marca 2014 na godz. 18.00 raz 20.00
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DANCE VISION POLAND MARIA BANASZEK niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:11
Po castingu Miss Boleslawca 2014 okolo 21.00 zapraszamy wszystkie Panie...i nie tylko do CHILI CLUB !!!!!
BEDZIE GORACO !!!!
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:53
A Jak mam 31 lat to tez mogę wystartować w konkursie .Tylko jestem trochę zjechana.Od kogo mam dostać zgode?
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 15:56
zjechana czy zajechana?
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 16:57
Chce wystartować na Miss ale nie wiem czy się trzeba rozbierać ,bo jak rozbierać to nie wystartuje.I czy to niebedzie przeszkadzalo w regulaminie ,bo jestem z Ukrainy.
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 17:05
Dziewczyny z Majdanu maja pierszenstwo i kazda ilość szampana na koszt organizatorow..
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 17:43
A czy z wioski tez możemy przyjechać.Wygladamy na 18-tki,babcia może podpisac zgode lub dziadek
~ niezalogowany
7 marca 2014r. o 18:06
Czy z Marsa mozemy przylecieć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.