Zmoderowano 28.02.2014 godz.20:30 - powód: emotikony są dodatkiem do tekstu, a używanie ich zamiast tekstu i to w dużej ilości jest spamem. (moderator)
Nie da się wyrazić słowami tego co czuję widząc te okropne zdjęcia. ;( ;( ;( ;( ;(
Nie robił bym problemu z tej odmiany, idzie się przyzwyczaić, toż to tylko nazwa mieszkańca Bolesławca. Fakt, że w słowniku istnieje tylko ta forma odmiany. Bardziej mnie martwi kiedy "KTOŚ" mówi lub pisze że-"...spędziłem dziś dużo czasu na bolcu..." mając na myśli iż odwiedził Wasz portal.
Nie chcę być źle zrozumiany, ale "na bolcu" to troszkę dziwnie brzmi, nie prawdaż?
Lub też inny przykład- Z kąd jesteś? - a z Bolca- Chyba z Bolesławca, nie?
Niech więc osoby robiące problem z nazewnictwa mieszkańca Bolesławca, pomyślą jak są odbierani kiedy kończąc hulanie po Bolecinfo," schodzą z bolca"
To tyle i dziękuję
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.