Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowcy na Dniu Żołnierzy Wyklętych
~ja niezalogowany
3 marca 2014r. o 13:34
Ruch Narodowy rośnie w siłę w zawrotnym tempie i za rok wygra wybory i dlatego ten płacz i lament ,,postępowych europejczyków".Mam nadzieję że środowiska narodowe przywrócą Polsce normalność,podniosą ją z kolan.Tym którym w niesmak była sobotnia uroczystość i hasła wykrzykiwane na przemarszu mam do powiedzenia tylko jedno-tej fali nie powstrzymacie.NORYMBERGA DLA KOMUNY!!!CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 marca 2014r. o 13:34
No to dawajcie "narodowcy" na Ukrainę ! Ruscy tylko czekają na takich durnych sprzymierzeńców i gotowi nawet wam obiecać Lwów i Kijów...
http://narodowcy.net/europa-i-swiat/8870-rumunia-i-wegry-szykuja-sie-do-rozbioru-ukrainy
~ niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:03
A o tym to powinni uczyć w szkołach by było jak najmniej "kiboli" z orientacją historyczną równą przedszkolakom.
http://wolnemedia.net/polityka/o-co-tak-naprawde-chodzi-w-ukrainskiej-tragedii/
~ niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:06
~Anka napisał(a): Szkoda tylko, że lokalne władze, wielu radnych próbuje tłumaczyć a nawet legitymizować zachowanie tej nielicznej, małej, ale jednak ekstremy, która nazywa siebie patriotami. Czy im nie jest wstyd być kojarzonym z takimi zachowaniami czy wpisami? Za chwile to oni będą wrogami ojczyzny. Jako socjolożka nie dziwię się, że niewielu reaguje, ale to trzeba zatrzymać na samym początku. Tego się nie karmi.
[img=1393847694_rpxkki7.jpg]

skrzywienie lewackie nie pozwala pani socjolozce obiektywnie spojrzeć na sproblem? prosze nie wklejac róznych tekstów z róznych portali, tylko spojrzec wnikliwiej na to nasze forum, co niektórzy otwarcie przyznają się do bycia komunistami (proszę reagować! bić na alarm! zglaszać do prokuratury!) przypominam polski kodeks karny zabrania szezreznia i propagowania dwóch tych ochydnych systemów totalitarych (faszyzmu i komunizu) i nie zapominajmy, że ten drugi jest znacznie bardziej zbrodniczy, wymordowal znacznie więcej ludzi w skali globalnej, np w Kambodzy komuniści wymordowali 1/3 wlasnego społeczeństwa
~~161 niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:11
Rzygać się chce od wycierania sobie gęb patriotyzmem przez nacjonalistyczne psy. Wasze poglądy to nacjonalizm i nie mają nic wspólnego z patriotyzmem, przestańcie okłamywać ludzi.

(...)

Zmoderowano 03.03.2014 godz.14:24 - powód: offtop (moderator)
~Henryk niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:28
Szanowni narodowcy, macie okazję się wykazać http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/flota-baltycka-ruszyla-na-manewry-cwiczenia-w-kaliningradzie,403900.html
A jak się zrobi poważniej to do mamusi i schowamy się przed poborem?
Już jedziecie czy tylko potraficie krzyczeć?
Wrogów w Polsce szukacie? puknij się jedne z drugim w głowę!
~ja niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:34
~Henryk napisał(a): Szanowni narodowcy, macie okazję się wykazać http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/flota-baltycka-ruszyla-na-manewry-cwiczenia-w-kaliningradzie,403900.html
A jak się zrobi poważniej to do mamusi i schowamy się przed poborem?
Już jedziecie czy tylko potraficie krzyczeć?
Wrogów w Polsce szukacie? puknij się jedne z drugim w głowę!

Henryk,jak chcesz to pakuj worek i jedż walczyć.Narodowcom Ukraina zwisa
~Henryk niezalogowany
3 marca 2014r. o 14:36
do "ja": ty umiesz czytać? to przeczytaj uważnie link który zamieściłem wyżej. ja pisze o obronie Polski. Wiesz gdzie jest Obwód Kaliningradzki? Do książek, a nie na ulice!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza