~egil napisał(a): idź pod najbliższy market, zobacz jakimi furami ludzie przyjeżdżają i jak wielkie, pełne koszyki zakupów wynoszą ze sklepu. I nie pieprz, że jest tak źle. Źle to jest na Ukrainie czy na Bałorusi.
ale w Polsce też jest źle tylko większość osób się dorobiła na obczyźnie i kupiła sobie te samochody i ma za co wypełnić koszyk :)
heh :) ale dobra zgodzę się z Tobą jest gorzej na Ukrainie i na Białorusi :)
ale co to mnie powinno obchodzić :) ja żyje w Polsce i myślę o Polsce :)
ale przez naszą ingerencję w tym Euro-Majdanie na Ukrainie poparliśmy neo-banderowców. Którzy za wzór do naśladowania mają Stephana Bandere który przewodził tak "znakomitym" organizacją z punktu widzenia Polaka : SS Galicien i UPA
przez te zbrodnicze organizację połowa mojej rodziny że strony ojca została wymordowana za to że byli Polakami . Więc krew mnie nie kiedy zalewa jak słyszę słowa Kaczyńskiego " Gieroj Chwała Sława Ukraina". I przez pomoc Ukrainie i rozbudzanie ich złudnych nadziei na wstąpienie do Unii doprowadziliśmy do kryzysu światowego podobnego do kryzysu kubańskiego z 1964 roku.
Najpierw zróbmy porządek w naszym państwie a potem potem pomagajmy innym.
Na koniec za cytuje czło0wego działacza Ruchu Narodowego przed II wojną światową
" Jestem Polakiem , więc mam obowiązki polskie"