Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~Iza niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 5:23
~koral napisał(a): Oficerowie w Katyniu, Żydzi w Auschwitz, Polscy chłopi na Ukrainie to ofiary II wojny i co ?
Zginęli, opłakaliśmy ich i wiemy kto ich zabił. To nie jest pretekst, żeby dzisiaj pomagać banderowcom, idiotom i zachłannym oligarchom. I iść zabijać niewinnych Rosjan, tylko dlatego, że to Rosjanie i, że Amerykanie chcą nam zniszczyć region tj. Europę i Rosję.
A wiz i tak nigdy nie dostaniecie, bo mają nas za swołocz słowiańską . I chyba się nie mylą, bo robią z nami co chcą i jeszcze znajdują u nas takich obrońców swojej polityki, jak Alter i jemu podobni.

Niewinnych, zabitych Rosjan też opłaczemy i będziemy wiedzieć, kto ich zabił, i co?
Banderowcy ?- to też II WŚ i historia, jeżeli jeszcze żyją, to mają pod dziewięćdziesiątkę.
Europa sama się niszczy, nawet nie trzeba palcem popychać.
Ukraińcy- to też Słowianie, więc argument nietrafiony. Czy im pomagać? A... to już wchodzimy w sferę gry interesów.

:D

Pozdr.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 8:14
fobiak napisał(a): kurs euro dmuchal frank, dmucha zlotowka, forint i reszta satelitow sliniacych sie na euro. bez tych dmuchaczy kurs mialby wartosc o 75% mniejsza. aby euro mialo swoja wartosc w strefie musialy by zostac niemcy, austria, holandia,

Co Ty pieprzysz Fobiczny ? Przecież to jest zwyczajne robienie Ludzi w głupa.

Taka mała pogadanka ideologiczna , a zwróć proszę uwagę , że nawet anglosasi śmieją się z tego kretyństwa. :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13021
eto
29 stycznia 2015r. o 10:19
Co to, pokoju na Ukrainie nie będzie, Poroszenko nie przyjął warunków separatystycznych republik i Rosji.
Tak więc wojna trwa nadal i chyba wejdzie w ostrzejszą fazę.
~ niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 10:24
eto napisał(a): Co to, pokoju na Ukrainie nie będzie, Poroszenko nie przyjął warunków separatystycznych republik i Rosji.
Tak więc wojna trwa nadal i chyba wejdzie w ostrzejszą fazę.

Jakie nicki wcześniej używałeś-aś? :>
13021
eto
29 stycznia 2015r. o 10:44
~ napisał(a):
eto napisał(a):

Jakie nicki wcześniej używałeś-aś? :>

A kto pyta ? :| :|
~ niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 10:58
Jak długo jeszcze pociągnie ten temat? Ile jeszcze będziemy "grzebać się" w przeszłości i trupach.
Dymają nas na każdym kroku i teraz też tak będzie :>
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wylom-w-solidarnosci-ue-wobec-rosji-grzyb-moga-zostac-zlamane-unijne-zasady/wt8pj
~ niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 11:43
eto napisał(a):
A kto pyta ? :| :|

Ja :> nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie geniuszu :/
13021
eto
29 stycznia 2015r. o 14:35
~ napisał(a):
Ja :> nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie geniuszu :/

"Ja" nic mi to nie mówi.
W czy jest problem? W niektórych tematach miałem też inne nicki, ale chyba to nie problem?
W zasadzie używam nicku; eto.
Jestem zwykłym obywatelem i nie musisz snuć zbędnych domysłów.
Interesuję się historią i polityką dlatego nieraz posunę się do przewidywań, lub innych wniosków.
Co jeszcze chcesz o mnie wiedzieć?
Oczywiście jestem facetem z krwi i kości.

A temat Ukrainy to jest mi obojętny, ważne żeby nas tam nie wciągali, bo oni powinni załatwić to między sobą i drogą pokojową. A nie koktajlami Mołotowa, artylerią, moździerzami i nie daj Boże lotnictwem.
Ale to jest tylko moje zdanie.
REKLAMA BAU zaprasza