Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~majętny Stef niezalogowany
11 lutego 2015r. o 15:40
skorn napisał(a): Skoro Putinowi wolno ustawiac wedle własnej woli zachodnia granice Rosji, to co w przypadku gdy za jakis czas Niemcy zatesknią za Sląskiem i Pomorzem Zachodnim? Będąc konskwentnym trzeba będzie się z tym pogodzić. ; )

Przecież Niemcy już mają Dolny Śląsk. Wyjdą na miasto i policz niemieckie własności od sklepów po zakłady i ich niewolników.
Ja tam będę walczył ekonomią, w Lidlu i Kauflandzie moją kartą Piiiiiii :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
11 lutego 2015r. o 15:44
skorn napisał(a): Ja mówie o zmienianiu granic przez silniejszego, tuż pod naszym nosem.

nie zmieniają NASZYCH granic
chcieli walczyć z gigantem?...gdzie rozsądek?
niech walczą ...

''kiedy przyjdą podpalić dom
ten w którym mieszkasz -Polskę''

wtedy stańmy w szeregu bo teraz kolejny raz dostaniemy kopa w dupę...nic więcej

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
11 lutego 2015r. o 15:48
Skoro popierasz działania Putina na Ukrainie to tym bardziej nie powinienes mieć problemów z działalnością gospodarczą Niemców na Dolnym Śląsku. Nie ogarniam twojej logiki i sposobu uzasadniania niektórych zjawisk.

<i>
11 lutego 2015r. o 15:54
A ja nie ogarniał twoich. Chodzisz na Bosaka, UE jest be, działalność gospodarczo rabunkowa Niemców jest miła a Putin chce nas sobie wziąć bo chociaż nie ma żadnych do tego przesłanek to zrobi to bo ma takie hobby od dzieciństwa.
Dlaczego Putin weźmie sobie biedną Polskę a nie bogatą Norwegię?
Oświeć mnie.
211
skorn
11 lutego 2015r. o 16:00
Nigdzie nie twierdzę, że działalność Niemców jest ok, ani że Putin się szykuje na Polskę. Jednak w przeciwieństwie do ciebie w sporze Ukraina-Rosja nie staje po żadnej ze stron, bo i z jednymi i drugimi mamy historyczne zaszłości (delikatnie mówiąc).

<i>
11 lutego 2015r. o 16:31
Ja też nie staję po stronie Putina tylko jestem za sprawiedliwością. Jeżeli jedni próbują wprowadzać swoją demokrację to dlaczego inni nie mogą wprowadzać swojej demokracji gdzie im się podoba?
Dlaczego Polska a nie Norwegia dla Putina?
Nie podobają mi się proamerykańskie i prounijne ślepaki typu Alter.
Do Niemców i Amerykanów nie mam uprzedzeń, więc dlaczego mam mieć uprzedzenia do Ruskich?
Niemcy nie są krystaliczni i amerykanie nie są więc dlaczego mamy od ruskich oczekiwać krystaliczności?

Mowie o Bosakach bo nie widzę u nich jakiś przejawów trenowania po lasach przeciw Niemcom czy Amerykanom, chociaż już dawno jesteśmy landem i stanem a boją się jakiegoś kraju przy w islamskiego.
Korwin ma prostsze zasady funkcjonowania niż Bosaki. Latanie z flagami mnie nie interesuje.
11 lutego 2015r. o 16:34
Kraju przywiślańskiego*
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 17:05
Dostrzegłem kilka wypowiedzi atakujących moją osobę. Należy sprostować kilka przyszywanych mi łatek. I raczej krótko :)

Nie popieram banderowców, a naród Ukraiński w wojnie o własny kraj z agresywnym chorym putinkiem. Naród Ukraiński to nie banderowcy. Potępiam zbrodnie banderowskie, oraz wszelkie ruchy wychwalające banderę. Z prostej przyczyny, nie służy to pokojowemu współistnieniu wolnych narodów w wolnej Europie co nie pasuje putinkowi, więc jątrzy. Jestem przeciwny agresywnej Rosji Putinka. Kto zna historię potrafi zrozumieć dlaczego.

Jestem proeuropejski, ale z silną gospodarczo Polską. Ukraina w UE przestanie być jakimkolwiek zagrożeniem.

Jestem proamerykański jedynie w tej mierze, w której USA jako największe mocarstwo świata oraz NATO stoi na straży naszego bezpieczeństwa, oraz kiedy służy to naszemu rozwojowi.

To takie proste. Od początku mam takie poglądy. Wszyscy, którzy przyszywają mi kłamliwe "łaty" są kłamcami.

Do szewców, krawców, blablaczy, męskich plot, co przyszywają mi łaty nie będę się odnosił indywidualnie.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza