Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Refleksje Burmistrza
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 21:23
Wolał bym do jego żony niż do pleciugi papugi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Quga niezalogowany
14 maja 2014r. o 21:29
Papużko z twoich wypocin wynika że sama wskoczyła byś mu do wyrka.
~Papuga niezalogowany
14 maja 2014r. o 22:11
~Quga napisał(a): Papużko z twoich wypocin wynika że sama wskoczyła byś mu do wyrka.

Nie mój typ :) Poza tym niezmiennie od wieeelu już lat podoba mi się mój mąż :)
~to ja niezalogowany
14 maja 2014r. o 22:41
Dużo naiwnych, życzeniowych komentarzy typu "niech wreszcie wybiorą uczciwego, który dobrze zadba o interes mieszkańców" Takie rzeczy tylko w Erze... Już pisałem - Relich jako burmistrz dobrze sobie radzi, ogarnia sytuację, zdobywa kasę na inwestycje, gmina zmienia się - na lepsze, oczywiście. Oczywiście też jest duza grupa niezadowolonych, zawistników, frustratów i innych porąbańców, którzy korzystają z dobrodziejstwa anonimowego wylania pomyjów na glowy miłościwie nam panujących. No to do roboty - lejcie ile wlezie, wolno wam, demokrację mamy. Ale po wyborach, po kolejnej wygranej Relicha, uszanujcie wybór większosci. Vox populi - vox dei!
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 22:59
~to ja napisał(a): ....... Oczywiście też jest duza grupa niezadowolonych, zawistników, frustratów i innych porąbańców, którzy korzystają z dobrodziejstwa anonimowego wylania pomyjów na glowy miłościwie nam panujących. .......

To że panujący ogarnia to nie wiem, wiem tylko że znaczna część wpływu kaski do budżetu do zasługa Szczerbienia i Katy to oni utworzyli strefe i tchneli ducha w gminę

Miłościwie nam panujacy bardzo dużo ogarnia nawet więcej niż sam robi - wszek sukces ma wielu ojców.

~lingua latina niezalogowany
14 maja 2014r. o 23:14
Na razie mamy vox Relicha vox Dei. A to nie ma nic wspólnego z demokracją.
~to ja niezalogowany
14 maja 2014r. o 23:17
Moim zdaniem, to za kadencji panów S&K gmina mało co ducha nie wyzionęła i rzeczywiście było wtedy dużo wizjonerstwa graniczącego z mistycyzmem ( pan S )
Teraz burmistrz R jest wprawdzie wiernym sługą KK, ale liczy zamiary na siły, a nie ( za wieszczem M) odwrotnie...
~do to ja niezalogowany
14 maja 2014r. o 23:43
Jestem zwykłym bolecnautą i tych grypsów nie ogarniam. KK to kodeks karny? ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!