Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Refleksje Burmistrza
~@małpa niezalogowany
16 maja 2014r. o 20:47
Podobna sytuacja jest ze ściekami cena utrzymana jest na poziomie zeszłorocznym i tak najwyższa w powiecie ,ale po wyborach to 50 % minimum zdrożeje bo będą się tłumaczyć że jest to wyrównanie za poprzedni rok.Strategia Relisia przynosi efekty już pozamykał buzie mieszkańcom Parkowej w Wykrotach ,nasypał tłucznia i ma z głowy bo na asfalt niema pieniędzy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Likwidator niezalogowany
18 maja 2014r. o 10:42
Jak czytam wiadomości sportowe regionalne to krew mnie zalewa do czego doprowadził Relich sport w naszej Gminie a szczególnie co zrobił z wiodącego klubu jakim był Chrobry Nowogrodziec ,na mecze tego zasłużonego klubu który grał w 4 lidze i promował Gminę przychodziło po 1000 osób .Obecnie czytam Brzeźnik -Nowogrodziec 1-0 dzisiaj mecz z Ocicami chyba niedługo z Gierałtowem .Mieszkańcom coś się należy nie tylko wysokie podatki .
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 11:20
~Likwidator napisał(a): Jak czytam wiadomości sportowe regionalne to krew mnie zalewa do czego doprowadził Relich sport w naszej Gminie a szczególnie co zrobił z wiodącego klubu jakim był Chrobry Nowogrodziec ,na mecze tego zasłużonego klubu który grał w 4 lidze i promował Gminę przychodziło po 1000 osób .Obecnie czytam Brzeźnik -Nowogrodziec 1-0 dzisiaj mecz z Ocicami chyba niedługo z Gierałtowem .Mieszkańcom coś się należy nie tylko wysokie podatki .

Nie wszystko na raz mamy piękny dzbanek. Przy nim możemy powspominać stare czasy.
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 15:39
Ten flakon niech sobie zabierze do siebie na podwórko,ewentualnie na krzyżówkę w Gierałtowie.
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 16:10
Osiągnięcia sportowe to też wina burmistrza? a może Tuska? ;)
Jak ktoś jest niedorajdą życiowym to najlepszy burmistrz mu nie pomoże. Taka jest prawda... Do roboty się bierzcie a nie czekacie na mannę z nieba.
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 16:28
~ napisał(a): Osiągnięcia sportowe to też wina burmistrza? a może Tuska? ;)
Jak ktoś jest niedorajdą życiowym to najlepszy burmistrz mu nie pomoże. Taka jest prawda... Do roboty się bierzcie a nie czekacie na mannę z nieba.

Można rozwalić klub finansowo, moralnie etc. Mnie dziwi dlaczego pan burmistrz nie ma dobrej opinii nawet w swoim komitecie wyborczym zasiadającym w radzie
~ niezalogowany
18 maja 2014r. o 16:34
....i jeszcze chciałem dodać że ryby w Kwisie przez niego też nie biorą :(
~Papuga niezalogowany
18 maja 2014r. o 17:11
~ napisał(a): ....i jeszcze chciałem dodać że ryby w Kwisie przez niego też nie biorą :(

O tak !! Szczególnie durne płotki i leszcze się buntują:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!