~ napisał(a): Mr. White - koniku polny. Jak zostaniesz kaleką po kolizji (bo przywalisz łbem w szybę i pękną Ci kręgi szyjne), to nie dzwoń po pogotowie, a potem nie korzystaj z rehabilitacji na koszt podatnika, tylko siedź w domu i ciesz się swoim wolnym wyborem. Właśnie dla takich inteligentów stworzono nakaz, bo taniej jest egzekwować zapinanie pasów, niż leczyć kaleki przez wiele lat. Niestety ktoś, kto tylko umie skakać po łące i grać na odnóżach nie jest w stanie tego pojąć. :P
WujekSamoZlo napisał(a):nikt nie neguje tego co napisałeś, tylko w jaki sposób. Świadczy to tylko o twoim poziomie~ja napisał(a):WujekSamoZlo napisał(a): Byle gnoja pod same drzwi podwieźć.
Ja potrafię ominąć i zatoczkę autobusową i miejsce dla niepełnosprawnych i przejść z dzieckiem
ty masz dziecko inni maja gnoja ??
Wiedziałem, że większość się zbulwersuje. :)
Użycie takiego słowa jest postrzegane bardzo negatywnie, ale już to o czym pisze w meritum niekoniecznie. :/
Pozdrawiam.
~nie filozuj napisał(a):~ napisał(a): Mr. White - koniku polny. Jak zostaniesz kaleką po kolizji (bo przywalisz łbem w szybę i pękną Ci kręgi szyjne), to nie dzwoń po pogotowie, a potem nie korzystaj z rehabilitacji na koszt podatnika, tylko siedź w domu i ciesz się swoim wolnym wyborem. Właśnie dla takich inteligentów stworzono nakaz, bo taniej jest egzekwować zapinanie pasów, niż leczyć kaleki przez wiele lat. Niestety ktoś, kto tylko umie skakać po łące i grać na odnóżach nie jest w stanie tego pojąć. :P
Nie bądz taki (ka) do przodu bo Ci tyłu zabraknie... akurat przy uderzeniu przodem pojazdu przy zapiętych pasach
bezpieczeństwa, siła odśrodkowa łamie kręgi szyjne. Upraszczając pas przytrzymuje klatkę piersiową do fotela, a łeb siłą bezwładności leci do przodu...
~ja napisał(a):WujekSamoZlo napisał(a):nikt nie neguje tego co napisałeś, tylko w jaki sposób. Świadczy to tylko o twoim poziomie~ja napisał(a):WujekSamoZlo napisał(a): Byle gnoja pod same drzwi podwieźć.
Ja potrafię ominąć i zatoczkę autobusową i miejsce dla niepełnosprawnych i przejść z dzieckiem
ty masz dziecko inni maja gnoja ??
Wiedziałem, że większość się zbulwersuje. :)
Użycie takiego słowa jest postrzegane bardzo negatywnie, ale już to o czym pisze w meritum niekoniecznie. :/
Pozdrawiam.
Zastosowana autokorekta