Temat "Bardzo mi zależy na Waszej pomocy" właściwie może dotyczyć absolutnie każdego, w różnych sferach naszego życia. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia tym, którzy potrzebują jakiejkolwiek pomocy: duchowej, fizycznej, materialnej życzę, aby taką pomoc znaleźli :*
Dopisane 25.12.2016r. o godz. 06:24:
Dopisane 26.12.2016r. o godz. 06:33:
:)
Dopisane 27.12.2016r. o godz. 06:13:
Dopisane 28.12.2016r. o godz. 06:20:
Dopisane 29.12.2016r. o godz. 06:55:
Dopisane 30.12.2016r. o godz. 06:04:
Dopisane 31.12.2016r. o godz. 07:13:
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witam ,chciałabym poprosić o pomoc w imieniu Pana Jurka. Pan Jurek jest starszym( ma ponad 70 lat) bardzo miłym gościem mimo że sam ma tak mało to często pomaga bezinteresownie .Generalnie jest bezdomny (mieszka w starej altance na działce ) jakoś do tej pory sobie radził każdemu na osiedlu pomaga czy to w pracach na działce,coś naprawić, wynieść jakiś rupiec itd . Niestety jakaś banda **** okradła mu doszczętnie altankę !Ukradła mu narzędzia które są jedynym jako takim zarobkiem,butle gazową i palnik a nawet pościel czy konserwy.
Nie proszę o pieniądze ale o rzeczy które być może zalegają Wam w domach,piwnicach i które na pewno pomogą Panu Jurkowi .Rzeczy te możne przekazać prze zemnie lub osobiście (kontakt z Panem Jurkiem mogę podać na priv). Jeśli trzeba mogę podjechać ,odebrać.
Najbardziej potrzebne rzeczy:
Jakiś narzędziach - młotek,śrubokręty,kombinerki,klucz rozsuwany itd - (nie znam się na tych rzeczach wiec generalnie każde chyba które sprawdzą się przy pracach domodo -działkowych)
ubrania - ocieplane buty /gumiaki
garnki/patelnie
konserwy/domowe weki
puszki dla kotów - Pan Jurek dokarmia również większość kotów które tez pomieszkują z nim w okresie zimowym
koce,kołdra
drzewo ,siekierę
Istotna tez w okresie zimowym butla i palnik.
Rzeczy te naprawdę nie muszą być jakieś super markowe czy drogie tylko żeby były w stanie do użytku.
Więcej info priv na fb lub sms 533 632 210 lub 881 721 975 - nie zawsze mogę odebrać ale na pewno oddzwonię (po info sms).
Znalezione na innym portalu, pozwoliłam sobie tu wstawić.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.