Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry mechanik

14319
#gawryszczakowy nieaktywny
4 stycznia 2016r. o 15:36
dobrze mówisz!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Klient niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 13:53
Odradzam walter gum. Ogłasza się o usługach względem usług motoryzacyjnych A ich nie prowadzi legalnie. Wymieniłem rozrząd A teraz jestem kilka ładnych tysięcy w plecy i podnoszę koszta sądowe.Z tego co już się orientowalam nie jestem jedyna osoba tak oszukana czy jeszcze ktoś miał problemy z ta firma?
~mechanik niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 21:15
polecam mechanika w krępnicy
14792
#Wiktors82 nieaktywny
12 kwietnia 2016r. o 22:33
Mnie akurat urzekli panowie ze zgorzeleckiej - grupa Inter Cars ma naprawdę fajnych typów, którzy nie ściemniają, tylko mówią jak jest. Przy okazji można sprawdzić gdzie i co jeszcze oferują na swoim portalu https://www.motointegrator.pl/ - także mechanicy bez pudła.
~ niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 23:32
~Klient napisał(a): Odradzam walter gum. Ogłasza się o usługach względem usług motoryzacyjnych A ich nie prowadzi legalnie. Wymieniłem rozrząd A teraz jestem kilka ładnych tysięcy w plecy i podnoszę koszta sądowe.Z tego co już się orientowalam nie jestem jedyna osoba tak oszukana czy jeszcze ktoś miał problemy z ta firma?

znam kogoś kto miał kłopoty przez niego, podaj jakiś namiar, mail itp... to was skontaktuje
~Jorgi niezalogowany
13 kwietnia 2016r. o 7:52
Volkswagen Sharan 1,8 Turbo ,przebieg 198000 ,podczas jazdy na autostradzie po wymianie oleju Castrol EDGE 5W30 pełny syntetyk zapala sie kontrolka ciśnienia oleju ,zgasze silnik ,odpalę ponownie wszystko ok????
~ niezalogowany
13 kwietnia 2016r. o 7:59
Wiktors82 napisał(a): Mnie akurat urzekli panowie ze zgorzeleckiej - grupa Inter Cars ma naprawdę fajnych typów, którzy nie ściemniają, tylko mówią jak jest. Przy okazji można sprawdzić gdzie i co jeszcze oferują na swoim portalu https://www.motointegrator.pl/ - także mechanicy bez pudła.

pseudoreklama - na tej stronie nie ma zadnego warsztatu na zgorzelckiej - wiec nie wspolpracuja...
~blachara niezalogowany
13 kwietnia 2016r. o 18:10
Poszukuje mechanika do audi a4, potrzebuje uszczelnic pompowtryski, jeden wymienic i kilka innych drobiazgow naprawic.
Kogo polecacie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.