~ZawiedzionyMechanik napisał(a): Jeżeli chodzi o warsztat w Bolesławcu to tylko na ul.Orlej 4 . Ten warsztat polecam w 100% , nigdy sie nie zawiodłem , nigdy nie zostałem przez nich zbyty .To się nazywa profesjonalizm . Polecam ten warsztat każdemu znajomemu . Tutaj zamieszczam opinie z internetu jeszcze jednego ich klienta
PIERWSZY Warsztat, gdzie faktycznie naprawiają auta i biorą pieniądze za solidną pracę a nie robienie w bambuko. W dodatku klienta ZAWSZE traktują z szacunkiem a swoją pracę odpowiedzialnie. P. Marcin i załoga dzielnie wytrzymują moje zawracania głowy i pomagają w naprawianiu błędów poprzedniego warsztatu, który był jedynie bandą oszustów (kilka różnych przykrych sytuacji). Co do cen - jak najbardziej przystępne. Akurat jestem i po droższych i tańszych naprawach, ale wszystkie ceny są na prawdę ok. Zawsze dokładnie wiem, co i jak było robione, itp. Teraz, po kilku dobrych naprawach bez obaw oddaję tam auto. POLECAM i mam nadzieję, że nadal będzie tak dobrze
NIE JEST TO ŻADNA KRYPTOREKLAMA !!
jeżeli szefem p Marcina jest p Andrzej to bym omijał ten warsztat,to taka moja sugestia.w Bolesławcu nie ma warsztatu któremu można zaufać na 100%.i nie będzie ,bo nie otwieram warsztatu :P