Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet DIALOG ciągłe przerwy

~ niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 21:47
Witam
Czy też macie ciągłe przerwy w dostępie do internetu świadczonym przez firmę DIALOG?
W niedziele cały dzień do 22, w poniedziałek cały dzień do 22, we w wtorek to samo. W środę był, jednak dzisiaj (czwartek) znowu przez cały dzień do około 20 brak dostępu internetu.

Na callcenter nie chcą przyjąć zgłoszenia awarii ponieważ jest "masowa" a w takim przypadku "system" nie daje takich możliwości.

Piszę to by ktoś kto chcę wybrać tę firmę jako dostawcę internetu zastanowił się jeszcze raz nim to zrobi.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2884
ela
3 kwietnia 2014r. o 22:06
Ręce opadają. Też miałam z tym problem. Odpoczątku miesiąca coś się działo. Dostawałam wiadomości zwrotne, że wszystko jest w porządku.

Dopisane 03.04.2014r. o godz. 22:06:

Od początku :)
~lolka niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 8:45
super dialog ! zadnych przerw! pozdrawiam 20 mega zapierdziela mrrrrr
~RRR niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 8:58
U mnie bez jakichkolwiek zakłóceń.20 Mb stabilnie.
~GOSC niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 9:00
JA MAM JUZ DŁUGO I ŚMIGA BEZ ZATRZEŻEN :) MIAŁAM PROBLEMY, ALE Z MOJEJ WINY.....BO KABEL BYŁ ŹLE UMIEJSCOWIONY I ŚCINAŁ. PRZEŁOŻYŁAM KABEL I LATA...JA SAMOLOCIK :)
~Ela niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 9:42
Ja też mam ciągle kłopoty z internetem Dialogu.
Na moją interwencję Dyspozytor dialogu odpowiada,że to u mnie coś nie gra,bo oni nie mają awarii.
Też nie miałam kilka dni pod rząd w różnych godzinach , tak jak pisze Pan w pierwszej wypowiedzi.
~Ja niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 10:34
Ja też mam ciągle problemy z internetem i zastanawiam się czy nie zerwać umowy.
~tomasz niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 10:46
Dialog połączył się z netią teraz tak nawiasem mówiąc, a co do internetu to też mi się wyłącza (szczególnie pod wieczór).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza