fobiak napisał(a): "szpitala jest ks. dr Andrzej Jarosiewicz. Duszpasterzowi przydaje się bardzo tytuł naukowy - dzięki niemu dostaje dodatek i łącznie co miesiąc inkasuje 1415zł brutto. "
to jest tytul koscielny i dlatego nie wolno go w taki sposob uzywac, taki tytul nie moze byc honorowany przez nauke i pracodawce bo jest to normalnym przestepstwem gospodarczym, tytul moze byc tylko w taki sposob uzywany: dr. h. c. nazwisko
taki tytul kosztuje ok. 200 zl i mozna go nabyc w formie daru o wspomnianej wysokosci przez internet
fobiak nie znasz się to się nie wypowiadaj, jest to taki sam tytuł naukowy jak na uczelni świeckiej, piszesz bzdury i zaśmiecasz internet swoimi wypocinami, wiem że można wyć nastawiony negatywnie do kleru, sam nie pochwalam to ze kapelani szpitalni biorą za to pieniądze, ale pisanie bzdur że doktorat z nauk teologicznych, a konkretnie z teologii dogmatycznej można kupić za 200 złotych to bzdura jakiej dawno nie słyszałem i nieczytałem, doktorat z dogamtyki to lata studiów, wiele prac naukowych, wydanych publikacji, poczytaj sobie więcej i nie siej fermentu