Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europejska Unia Przestępcza ?

8375
#GosiaG nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 12:25
Pannazdzieckiem napisał(a): Równam do Tych , co wiedzą więcej , niż ja.

Pniesz sie piramidzie wzrostu New Age ?
Gratulacje -dobrze Ci idzie - widać że kompleks urojonej publiczności i świadomość ukochanego dziecka(NA) indygo(czyt. Wędrowiec -hehe) już zaliczyłeś. Zresztą wszystko wskazuje na to, że (syndrom)Mesjasza niedługo zdasz celująco :P

Ale Ty pewnie mierzysz wyżej , co najmniej na(paranoję) Wniebowstąpionego Mistrza i nie będziesz gadał z jakimiś przyziemnymi gadami ,które żyją w swoim naturalnym środowisku
:]

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~EU niezalogowany
15 kwietnia 2014r. o 13:08
Wszyscy, którym się nie podoba Unia Europejska mogą nawet od jutra spierdzielać do Wspólnoty "Niepodległych" Państw. Putin Was przyjmie z otwartymi rękami! Krzyż na drogę! :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 13:37
~EU napisał(a): Wszyscy, którym się nie podoba Unia Europejska mogą nawet od jutra spierdzielać do Wspólnoty "Niepodległych" Państw. Putin Was przyjmie z otwartymi rękami! Krzyż na drogę! :P

Nie odbiorą nam lasów , i nie dadzą nieba . Starczy tego POpiepszonego neoliberalizmu :) Spadaj Jaszczureczko. Nie masz bladego pojęcia , co to takiego jest NEW AGE. Nie wyzywaj mnie od zwolenników , bo zacznę używać niecenzuralnych słów pod Twoim adresem.

Wedrussi, Drogi Kolego mają to do siebie , że myślą , w przeciwieństwie do Ciebie. A Lachowie również potrafią myśleć.
Między Odrą , a Bugiem , przez długie lata wprowadzano system totalnego ogłupienia , co widać po Was Dwojgu. Czas się obudzić.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 13:42
Pannazdzieckiem napisał(a): Spadaj Jaszczureczko. Nie masz bladego pojęcia , co to takiego jest NEW AGE. Nie wyzywaj mnie od zwolenników , bo zacznę używać niecenzuralnych słów pod Twoim adresem.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaprzeczenie

:P :P :P

Lilith ^^
2161
#fobiak nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 13:47
~EU napisał(a): Wszyscy, którym się nie podoba Unia Europejska mogą nawet od jutra spierdzielać do Wspólnoty "Niepodległych" Państw. Putin Was przyjmie z otwartymi rękami! Krzyż na drogę! :P

zalozmy, ze pojdziesz na piwo do restauracji ...ow i wypijesz o jedno piwo za duzo, to nie pojdziesz tam na drugi dzien i nie powiesz im: spierdalac ...y bo mnie po wczorajszym doopinka boli.
to nie boleslawiec poszedl do unii tylko unia wladowala sie w ognojonych gumiakach do boleslawca.
mi sie unia nie podoba i nie mam zamiaru spierdalac gdziekolwiek bo mam wieksze prawo do mojego miasta niz twoja zlodziejska unia czyli 1000 jaehrige reich

Zastosowana autokorekta

~George Orwell niezalogowany
15 kwietnia 2014r. o 14:24
Co oprócz grabieży majątku narodowego zrobili Ci wszyscy jak jeden po 1989 roku. Teraz pchają się łachudry do koryta w UE po forsę dla siebie i swoich rodzin. A Wy wyborcy, ślepi jesteście po 25 latach? Niczego żeście się nie nauczyli? (...)! Znowu każą Wam wybierać mniejsze zło? Znowu te same (...)I myślicie, że coś się zmieni? Popatrzcie na tych z pierwszego miejsca. To ci sami, nawet peruk nie pozakładali, bo wiedzą, że jesteście(...)

Zmoderowano 15.04.2014 godz.14:27 - powód: ubliżanie (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 14:59
~George Orwell napisał(a): ... Teraz pchają się łachudry do koryta w UE po forsę dla siebie i swoich rodzin. ...

Łachudry , to dobre określenie jest :) To jak tam Kordek ? Przedstawisz nam swój program ? :)

O ja głupi , nie przedstawisz , bo nic takiego nie istnieje :|

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
15 kwietnia 2014r. o 15:27
,,kobiety na traktory,,!!!!!!

nie-to już było....

,,kobiety na przodek,,!!!!

o!!!!...właśnie!!!! :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza